Ημαθία : Δεκαοχτάχρονο κορίτσι αυτοκτόνησε με τον ίδιο τρόπο με το αγόρι της

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

του Πέτρου Καρσιώτη

Μια μεγάλη τραγωδία «κρυβόταν» μέσα στις λίγες λέξεις μιας είδησης, που είδε το φως τις προηγούμενες ώρες.Ένα κορίτσι 18 χρόνων, έσβησε, όταν βρέθηκε στις ράγες αμαξοστοιχίας που περνούσε από την Ημαθία.Το πρώτο ισχυρό σοκ στο άκουσμα της τραγικής είδησης, ήρθε λίγο αργότερα να προστεθεί και δεύτερο.

Στις

21 Σεπτεμβρίου ένας 18χρονος είχε βρει επίσης τραγικό θάνατο στις ράγες του σιδηροδρόμου σχεδόν στο ίδιο σημείο, όταν ρίχτηκε ο ίδιος στο κενό, κόβοντας το νήμα της ζωής του. Έτσι, το τωρινό δυστύχημα δείχνουν όλα τα στοιχεία στην Αστυνομία, που το ερευνά, ότι είναι η απόφαση της κοπελίτσας να ακολουθήσει το αγόρι της, στο απονενοημένο διάβημα…

Τα πως και τα γιατί της ιστορίας ανάμεσα στα δύο παιδιά, δεν έχουν διευκρινισθεί ακόμη καθώς οι συγγενείς βρίσκονται σε ισχυρό ψυχολογικό σοκ. Η κοπελίτσα, σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ, παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία η οποία είχε αναχωρήσει από το σταθμό της Αλεξάνδρειας με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Το τραγικό συμβάν διαδραματίστηκε ανάμεσα σε Παλαιοχώρι και Αλεξάνδρεια. Οι αστυνομικοί βρήκαν κατά την αυτοψία προσωπικό έγγραφο που τους οδήγησε στην ταυτότητα του θύματος. Το γεγονός ότι είχαν να αντιμετωπίσουν πανομοιότυπο δυστύχημα με θύμα πάλι νεαρό άτομο μέσα σε λίγες εβδομάδες τους οδήγησε να αναζητήσουν συσχέτιση των τραγικών υποθέσεων.

Το άρθρο Ημαθία : Δεκαοχτάχρονο κορίτσι αυτοκτόνησε με τον ίδιο τρόπο με το αγόρι της εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα