Ιερόδουλη ζητούσε 7.000 ευρώ για ερωτικό 5ημερο

Υπόθεση μαστροπείας αποκάλυψαν οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη, καθώς συνελήφθη μια 29χρονη παράνομη ιερόδουλη, κατόπιν ραντεβού που είχε κλειστεί με αστυνομικό-πελάτη σε ξενοδοχείο των Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το flashnews.gr, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων βρήκε αγγελία σε ευρωπαϊκή ιστοσελίδα που ειδικεύεται στην παροχή κοριτσιών για ερωτικές υπηρεσίες, στην οποία αναφερόταν πως μια 29χρονη, που διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο του Ηρακλείου προσφέρει τις «υπηρεσίες» της σε οποιοδήποτε σημείο της Κρήτης.

Αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, ανταποκρίθηκε και κλείστηκε ραντεβού με την συμφωνία της πληρωμής 7.000 ευρώ προκειμένου η κοπέλα να περάσει με τον «πελάτη» ένα 5ήμερο.

Πράγματι, την προκαθορισμένη ημερομηνία, η 29χρονη ιερόδουλη συνοδευόμενη από μια γυναίκα αλλοδαπή, με ταξί από το Ηράκλειο μετέβη σε ξενοδοχείο των Χανίων. Στο δωμάτιο, ο αστυνομικός «πελάτης» έδωσε στην κοπέλα τα χρήματα και μόλις εκείνη τα πήρε και άρχισε να γδύνεται, συνελήφθη.

Από τις αστυνομικές αρχές αναζητείται η γυναίκα που συνόδευε την κοπέλα η οποία θεωρείται ως η μαστροπός καθώς και ένας άντρας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα