Εθνική: 6 νέα πρόσωπα στην αποστολή για Αυστρία

Με 6 νέα πρόσωπα, αλλά και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο φιλικό της ερχόμενης Τετάρτης 14 Αυγούστου με την Αυστρία (21:30), στο Σάλτσμπουργκ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος κάλεσε 22 παίκτες για τον αγώνα, αφήνοντας εκτός τους Γιώργο Καραγκούνη και Γιώργο Σαμαρά, λόγω των υποχρεώσεων τους με τις ομάδες τους στην πρέμιερ λιγκ της Αγγλίας και της Σκοτίας αντίστοιχα.

Ο

Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να έχει μία ολοκληρωμένη άποψη ενόψει των αναμετρήσεων που ακολουθούν για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.

Συγκεκριμένα, σε σχέση με το τελευταίο επίσημο ματς με τη Λιθουανία στο Βίλνιους, ο Σάντος επέλεξε τους Σιόβα, Φυτανίδη, Σπυρόπουλο, Δημούτσο, Αθανασιάδη και Φετφατζίδη, ενώ εκτός των Καραγκούνη και Σαμαρά, εκτός έμειναν και οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης, Γκέκας και Τζαβέλλας, είτε λόγω μικροπροβλημάτων τραυματισμού είτε επειδή προέρχονται από αγωνιστική απραξία.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σηφάκης (Ατρόμητος), Καρνέζης (Γρανάδα).

Αμυντικοί: Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Σιόβας (Ολυμπιακός), Φυτανίδης (Ατρόμητος), Σπυρόπουλος (ΠΑΟΚ).

Μέσοι: Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Ταχτσίδης (Κατάνια), Κονέ (Μπολόνια), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Νίνης (Πάρμα), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Δημούτσος (Ατρόμητος).

Επιθετικοί: Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Φετφατζίδης (Ολυμπιακός).

Να σημειωθεί, τέλος πως η αποστολή της «γαλανόλευκης» θα συγκεντρωθεί το πρωί της Δευτέρας. Θα γίνουν δύο προπονήσεις και την Τρίτη η αποστολή θα «πετάξει» με πτήση τσάρτερ για το Σάλτσμπουργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα