Η τελευταία εορταστική κάρτα των Ομπάμα- Ικεσίες πολιτών να «μείνουν»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δεν μπορούν να το «χωνέψουν» οι πολίτες της Αμερικής πως από δω και στο εξής ο Μπαράκ Ομπάμα που τόσο αγάπησαν, δεν θα είναι πρόεδρος τους. Λίγες μέρες πριν, η οικογένεια Ομπάμα έστειλε από την Ουάσιγκτον την τελευταία χριστουγεννιάτικη κάρτα σε φίλους, υποστηρικτές και στα μέσα ενημέρωσης αφού πλέον εγκαταλείπει την προεδρία δίνοντας τη θέση του στον Ντόναλντ Τραμπ.

Οι χρήστες του διαδικτύου, άρχισαν τα μηνύματα αγάπης και ζητούσαν από τον απερχόμενο πρόεδρο να μην «τους αφήσει». «Η τελευταία χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας

Ομπάμα, θα μας λείψουν τόσο πολύ», «Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του Λευκού Οίκου για το 2016, μη φύγετε», «Μπαράκ δεν μπορείς να μας αφήσεις», είναι μερικά από τα μηνύματα «απελπισίας».

Η όμορφη κάρτα απεικονίζει τον Μπαράκ Ομπάμα με τη σύζυγο του Μισέλ, ενώ δίπλα ποζάρουν οι δύο κόρες του ζευγαριού, η 18χρονη Μάλια και η 15χρονη Σάσα.

Η φωτογραφία είναι από επίσημο δείπνο που παρέθεσαν οι Ομπάμα στον πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τριντό και είναι η πρώτη φορά που στο δείπνο συμμετείχαν και τα δύο κορίτσια.

Στο μήνυμα της κάρτας η οικογένεια Ομπάμα γράφει: «Καθώς η οικογένειά μας αναλογίζεται τα πολλά ευτυχισμένα χρόνια που περάσαμε στον Λευκό Οίκο, είμαστε ευγνώμονες για τους φίλους που κάναμε, την χαρά που μοιραστήκαμε και τα δώρα καλοσύνης που λάβαμε».

Την κάρτα υπογράφουν όλα τα μέλη της οικογένειας Ομπάμα καθώς και τα δύο σκυλιά τους, Μπο και Σάνυ.

Το άρθρο Η τελευταία εορταστική κάρτα των Ομπάμα- Ικεσίες πολιτών να «μείνουν» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα