Η μικρή Νικολέτα είπε στους παιδοψυχολόγους ότι «έχει δύο μαμάδες»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η μικρή Νικολέτα , που βρέθηκε σε ένα καταυλισμό Ρομα στον Τύρναβο από τις αστυνομικές αρχές, κοιμήθηκε σε σπίτι της Πρόνοιας μαζί με άλλα παιδάκια που φιλοξενούνται εκεί.

Από την πρώτη στιγμή δίπλα στην 6χρονη Νικολέτα βρέθηκαν παιδοψυχολόγοι που προσπαθούν να βοηθήσουν την μικρή και να μάθουν την ιστορία της. Σιγά ,σιγά η μικρή νιώθει όλο και πιο άνετα και αρχίζει να δίνει κάποια στοιχεία για τον εαυτό της.

Μια αποκάλυψη που

προβλημάτισε τους παιδοψυχολόγους ήταν όταν η μικρή Νικολέτα είπε πως «έχει δύο μαμάδες». Καθώς ο άνδρας και η γυναίκα που υποστήριζαν πως είναι οι βιολογικοί γονείς της αποδείχθηκε ότι δεν έχουν βιολογική σχέση μαζί της. Τώρα οι έρευνες της αστυνομίας επεκτείνονται ακόμη περισσότερο ακόμη και σε καταυλισμούς Ρομά στην γειτονική Βουλγαρία.

Σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησε η αστυνομία το κοριτσάκι φέρει το όνομα «Νικολέτα» ή «ΤΑΤΟ» ενώ δεν υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία. Ακριβώς για αυτό και η αστυνομία κοινοποιεί την φωτογραφία της που είναι χρονικής διάρκειας δύο μηνών, ώστε να εντοπιστούν είτε οι βιολογικοί της γονείς είτε κάποιοι συγγενείς της.

Σε αυτό το πλαίσιο παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683157, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Το άρθρο Η μικρή Νικολέτα είπε στους παιδοψυχολόγους ότι «έχει δύο μαμάδες» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα