Η «μαύρη χήρα» ρωτούσε στη Νικολούλη αν βγαίνει ωραία στην TV! (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Εκρηκτική ήταν η ατμόσφαιρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Τρίπολης για τη δίκη της δολοφονίας του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου. Κατηγορούμενη είναι η σύζυγός του και μητέρα του παιδιού του.

Υψηλόβαθμος αστυνομικός κατέθεσε ότι στην προανάκριση η Δήμητρα Βούλγαρη του είχε αναφέρει προφορικά ότι θα ομολογούσε για την πράξη της, χωρίς ωστόσο να πάρει τελικά την έγγραφη απολογία της.

Οι δύο συνήγοροι της αποκαλούμενης και «μαύρης χήρας» ζήτησαν την εξαίρεση του μάρτυρα.

Το δικαστήριο αρνήθηκε με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη ένταση

και να αποχωρήσουν οι συνήγοροι της κατηγορουμένης που κάθεται στο εδώλιο.

Η μαρτυρία της Νικολούλη

Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού είχε, ωστόσο, προηγηθεί η κλήση ως μάρτυρα της Αγγελικής Νικολούλης που με την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» ασχολήθηκε με το έγκλημα που πριν από δυο χρόνια συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η γνωστή δημοσιογράφος σχολιάζοντας τη φερόμενη ως δολοφόνο, είπε ότι της έκανε μεγάλη εντύπωση η ψυχραιμία της αλλά και ο τρόπος με τον οποίο μιλούσε για τον μακαρίτη.

Η Δήμητρα Βούλγαρη νηφάλια και με αδιάφορο ύφος τους ανέφερε ακριβείς ώρες και γεγονότα, πράγμα εξαιρετικά περίεργο για γυναίκα που αγαπάει τον άνδρα της.

Μάλιστα, στα διαλείμματα της εκπομπής συνομιλούσε με τον δικηγόρο και τον γαμπρό της ρωτώντας τους αν τα είπε καλά κι αν βγαίνει ωραία στο γυαλί. Όταν μιλούσε για το θύμα ποτέ δε χρησιμοποίησε το όνομα του αλλά τη λέξη «αυτός».

Παρακολουθήστε το βίντεο

Το άρθρο Η «μαύρη χήρα» ρωτούσε στη Νικολούλη αν βγαίνει ωραία στην TV! (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα