Διάλογος Τραμπ με Τσίπρα: Καταπληκτικός ο ελληνικός λαός

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η τηλεφωνική συνομιλία του ανθρώπου που από τον Γενάρη θα είναι ο νέος ένοικος του Λευκού Οίκου με τον Έλληνα πρωθυπουργό πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία της αμερικανικής πλευράς, σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου.

«Παρακολουθώ τη δουλειά που κάνετε, έχει καταπληκτικά αποτελέσματα», φέρεται να τόνισε ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στον Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο προσφυγικό-μεταναστευτικό και στην οικονομία.

Τι

είπε για τον ελληνικό λαό και την επίσκεψη Ομπάμα

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη επίσκεψη Ομπάμα στην ελληνική πρωτεύουσα, την οποία χαρακτήρισε «πολύ καλή».

«Ο ελληνικός λαός είναι ένας καταπληκτικός λαός», επισήμανε ο νέος πλανητάρχης.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος έχει πολλούς Ελληνοαμερικανούς στην ομάδα του με τον Ντόναλντ Τραμπ να απαντά ότι «οι Ελληνοαμερικανοί τον ψήφισαν με μεγάλες πλειοψηφίες».

Η τηλεφωνική επαφή τελείωσε με τον νέο Αμερικανό πρόεδρο να αναγγέλλει ότι μόλις αναλάβει τα καθήκοντά του, θα υπάρξει νέα επικοινωνία με τον Έλληνα πρωθυπουργί, πως θα είναι σε επαφή και ότι «θα χαρεί κάποια στιγμή να τα πουν από κοντά».

Το άρθρο Διάλογος Τραμπ με Τσίπρα: Καταπληκτικός ο ελληνικός λαός εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα