Η Samsung προσπάθησε να δωροδοκήσει Κινέζο που κάηκε το κινητό του(video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σύμφωνα με τους Times της Νέας Υόρκης, η Samsung απέτυχε να κάνει έναν Κινέζο κάτοχο ελαττωματικού smartphone Note7 να «κατεβάσει» το βίντεο στο οποίο αποδεικνύεται ότι τα “ασφαλή” Note7 που κυκλοφόρησαν στην Κίνα δεν είναι ασφαλή.

Η εταιρεία φέρεται να του πρόσφερε ένα νέο Note7 και το αντίτιμο της αξίας του (περί τα

900 ευρώ). Ο Zhang Sitong όμως, αρνήθηκε και απευθύνθηκε στην εφημερίδα της Νέας Υόρκης, όπου δημοσιεύεται το παρακάτω βίντεο με το Note7 να βγάζει καπνούς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο νεαρός δέχτηκε την επίσκεψη δύο υπαλλήλων της νοτιοκορεάτικης εταιρείας μετά τη δημοσίευση του βίντεο στο YouTube, οι οποίοι του πρόσφεραν το προαναφερθέν αντάλλαγμα προκειμένου να κατεβάσει το βίντεο και να αποσιωπήσει το γεγονός.
Ο Sitong, ωστόσο αρνήθηκε γιατί η Samsung είχε προηγουμένως διαβεβαιώσει τους καταναλωτές στην Κίνα ότι η (πρώτη) ανάκληση του Note 7 δεν τους αφορά. «Τα Note7 στην Κίνα ήταν ασφαλή, είχε ανακοινώσει η Samsung, γι’αυτό το επέλεξα», είπε το θύμα στην εφημερίδα, «γι’αυτό δεν δέχτηκα να σιωπήσω. Μας εξαπάτησαν, εξαπάτησαν τους Κινέζους πελάτες τους».

Το άρθρο Η Samsung προσπάθησε να δωροδοκήσει Κινέζο που κάηκε το κινητό του(video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα