Η Google έχει τα περισσότερα από τα e-mail σας, ακόμη και αν δεν χρησιμοποιείται Gmail

Ακόμα και αν είστε προσεκτικοί για την επιλογή πώς και πού αποστέλλετε το email σας, οι πιθανότητες είναι να έχετε απαντήσει σε αφθονία μηνυμάτων που αποστέλλονται από το Gmail. Και, όπως αποδεικνύεται, αυτό σημαίνει ότι η Google έχει τα περισσότερα από τα e-mail σας, είτε σας αρέσει είτε όχι.

Ο Benjamin Mako-Hill, που τρέχει

το δικό του email server αποφάσισε να υπολογίσει το ποσοστό του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του που έχει πρόσβαση η Google. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά:

"Παρά το γεγονός ότι έχω δαπανήσει εκατοντάδες δολάρια και ώρες εργασίας για να φιλοξενήσω το δικό μου e-mail server,
η Google έχει περίπου το μισό του προσωπικού μου e-mail! Πέρυσι, η Google παρέδωσε το 57% των e-mail στο inbox μου, στα οποία απάντησα.
Έχουν παραδώσει πάνω από το ένα τρίτο του συνόλου των email που έχω απαντήσει από το 2006 και πάνω από το μισό από το 2010.
Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι το ποσοστό πηγαίνει προς τα κάτω. Μέχρι στιγμής φέτος,
μόνο το 51% των e-mail που έχω απάντησει έφτασε από τη Google."

Με άλλα λόγια, ακόμη και αν δεν χρησιμοποιείτε το Gmail ή ακόμα και αν φτάσετε μέχρι του σημείου να έχετε το δικό σας e-mail server, η Google έχει πλέον ένα μεγάλο ποσοστό του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Σκεφτείτε ότι η Microsoft, Yahoo και άλλες πιθανώς εταιρείες αποτελούν ένα μεγάλο μέρος του υπολοίπου και συνειδητοποιείτε ότι τα email σας είναι σε μεγάλο βαθμό στα χέρια των εταιρειών τεχνολογίας και όχι μόνο στα δικά σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα