Η 18χρονη πουλά την παρθενιά της 1 εκατομ. ευρώ για χάρη των γονιών της

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σάλος έχει ξεσπάσει με την όμορφη Aleexandra Khefren που πουλάει την παρθενιά της προκειμένου να «σώσει» τους γονείς της, που τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα βρεθούν λόγω έξωσης, στον δρόμο.

Η 18χρονη μάλιστα, ζητά το υπέρογκο ποσό της τάξης του 1 εκατ. ευρώ ώστε να τους αγοράσει το σπίτι και να γλιτώσουν τη ζωή στα «παγκάκια».

Η Aleexandra έδωσε συνέντευξη στη βρετανική τηλεόραση και είπε πως εμπνεύστηκε από την ταινία Indecent Proposal στην οποία ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ πρόσφερε στη Ντέμι Μουρ ένα αστρονομικό ποσό ώστε να περάσει μαζί της μία νύχτα. Οι γονείς της, όπως λέει, δεν γνωρίζουν για αυτή την κίνηση της .

Όσο για αυτόν που πιθανώς να προσφέρει το ποσό, η 18χρονη είπε πως βλέπει τη σεξουαλική συνεύρεση με κάποιον άγνωστο καθαρά σαν δουλειά, που θα γίνει πιο εύκολα με ένα ποτήρι αλκοόλ.

Στην ερώτηση των παρουσιαστών, αν έχει σκεφτεί πως χρησιμοποιείται ως ζωντανή διαφήμιση της online υπηρεσίας συνοδών στην οποία ανήρτησε την προσφορά της, η Aleexandra απάντησε αμήχανα «δεν το είχα σκεφτεί αυτό».

Παρά τις αντιδράσεις που θέλουν την νεαρή γυναίκα να κάνει πορνεία, η ίδια δείχνει συνειδητοποιημένη και αποφασισμένη να πετύχει τον σκοπό της.

Δείτε την να μιλάει για την ιδέα της:

Το άρθρο Η 18χρονη πουλά την παρθενιά της 1 εκατομ. ευρώ για χάρη των γονιών της εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα