Διαρρήκτες «έγδυσαν» στη Βούλα τον Τσόρι Ντομίνγκες

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Διαρρήκτες «έγδυσαν» τον Αργεντίνο άσο του Ολυμπιακού Τσόρι Ντομίνγκες και άρπαξαν από το σπίτι του στη Βούλα, χρήματα, κοσμήματα και σχεδόν ολόκληρη τη γκαρνταρόμπα του!

Στην ίδια συνοικία, που στις 10 Νοεμβρίου άγνωστοι εισβολείς σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο από τη μονοκατοικία του δημοφιλούς τραγουδιστή Νίκου Βέρτη, η συμμορία τουλάχιστον τριών κακοποιών έβαλε στο στόχαστρο το σπίτι του

Τσόρι.

Σε ώρα που ο σταρ της ομάδα του Ολυμπιακού απουσίαζε-όπως έγινε και με τον τραγουδιστή- και γνωρίζοντας άριστα τα μέτρα ασφαλείας και τις κάμερες, εξουδετέρωσαν το συναγερμό «πνίγοντάς» τον στο νερό και στο εσωτερικό άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα και ενδύματα!

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η πόρτα η άλλο σημείο του σπιτιού δεν έφερε ίχνη παραβίασης που σημαίνει ότι οι διαρρήκτες χρησιμοποίησαν η πασπαρτού η είχαν αντικλείδι, εκδοχή πιο ασθενής.

Η κλοπή, κατά πληροφορίες, διαπιστώθηκε από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όταν επέστρεψε στο σπίτι.

Η Αστυνομία έφθασε επί τόπου με συνεργείο του εγκληματολογικού για ανεύρεση οποιουδήποτε στοιχείου που θα μπορούσε να οδηγήσει στους δράστες.

Μετά την κλοπή στο σπίτι του δημοφιλούς Νίκου Βέρτη, είχαν εκφραστεί υπόνοιες, καθώς οι δράστες πήγαν κατ ευθείαν στο χρηματοκιβώτιο, για ασύλληπτα μέλη της μεγάλης συμμορίας των Ρομά, που «ειδικεύονταν» σε τέτοιου είδους διαρρήξεις.

Κανένα στοιχείο όμως, δεν στήριξε την υποψία.

Το άρθρο Διαρρήκτες «έγδυσαν» στη Βούλα τον Τσόρι Ντομίνγκες εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα