Γυναίκα-μυστήριο αναζητά η αντιτρομοκρατική ως συνεργό του Πετρακάκου

Μια γυναίκα και δύο άνδρες ψάχνει νυχθημερόν η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, καθώς αποτελούν τα κομμάτια, που λείπουν ακόμη, από το πάζλ της ομάδας ενόπλων του έως πρότινος καταζητούμενου Γιώργου Πετρακάκου!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Η γυναίκα έχει εμφανιστεί στο πλευρό των συνεργών της με πιστόλι στο χέρι σε θεαματικές εισβολές τραπεζών, ενώ οι δύο άνδρες αποτελούν παλαιούς γνώριμους των αρχών, προέρχονται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και καταζητούνται και για άλλα αδικήματα.

Παρούσα στο αγρόκτημα του Μώλου

Φθιώτιδας

Πληροφορίες της «Αττικήfreepress» αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής, όταν έφθασαν στο αχανές αγρόκτημα του Μώλου Φθιώτιδας, όπου βρέθηκαν αυτόματα όπλα και ένα αντιαρματικό RPG, πληροφορήθηκαν ότι στον χώρο αυτό παρευρισκόταν συχνά μία γυναίκα, η οποία, όπως βεβαίωσαν αυτοί που την είχαν δει, δεν είναι η σύντροφος του Γιώργου Πετρακάκου.

Η αντιτρομοκρατική πληροφορήθηκε ακόμη ότι η προφορά της δημιουργούσε την εντύπωση αλλοδαπήςσε όσους την άκουγαν! Από τις φωτογραφίες, που έδειξαν οι ερευνητές της αντιτρομοκρατικής, διαπίστωσαν ότι η γυναίκα αυτή επισκεπτόταν το αγρόκτημα-οπλοστάσιο μαζί με άνδρες συνεργούς της, κάποιοι από τους οποίους αναγνωρίστηκαν από τους μάρτυρες και ήδη έχουν συλληφθεί σε προηγούμενη επιχείρηση.

Έτσι, η Αστυνομία μετά και τα αρνητικά αποτελέσματα, που έχει έως στιγμής η έρευνα γύρω από το πρόσωπο της συντρόφου του Πετρακάκου και μητέρας των δύο παιδιών του, στρέφουν την προσοχή τους και προς την κατεύθυνση που προέκυψε στον Μώλο. Εκεί, όπου ο Πετρακάκος είχε νοικιάσει το χώρο «για να γίνει αγρότης!», όπως επιχείρησε αρχικά να πείσει τους αστυνομικούς.

Φοράει περούκες, γάντι στο χέρι και τραβάει πιστόλι!

Η ηγεσία της Αστυνομίας αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά το θέμα της γυναίκας, καθώς γνωρίζει ότι τόσο σε ένοπλες ληστείες, όσο και στο στάδιο διαφυγής των τρομοκρατών από ενέργειες, οι μάρτυρες μίλησαν ανοιχτά για γυναίκα-πιστολέρο και γυναίκα-οδηγό, αντίστοιχα!Από το υλικό, που έχει συλλέξει η Αστυνομία και είναι στα χέρια των δικαστικών αρχών, διέρρευσαν εικόνες της γυναίκας αυτής μέσα σε τράπεζα των Σπετσών, όπου η ομάδα Πετρακάκου με την παρουσία του ήδη συλληφθέντα Νίκου Μαζιώτη και άλλων δύο ενόπλων, άρπαξε το ποσό-μαμούθ των 500.000 ευρώ! Η συγκεκριμένη γυναίκα, στις 16 Ιουλίου 2012 μπαίνει στο υποκατάστημα της AlphaBank στη Ντάπια Σπετσών, μαζί με τους τέσσερις συνεργούς της. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, στέκεται κοντά στην είσοδο της τράπεζας καλύπτοντας τις κινήσεις των υπολοίπων.

Τι φορούσε ως «τουρίστρια» στη ληστεία των Σπετσών

Φορά περούκα με καστανά μαλλιά, σκούρα γυαλιά ηλίου, γκρι μακό κοντομάνικο μπλουζάκι με λογότυπο, μαύρο κολάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια, ενώ φέρει χιαστί μία μαύρη τσάντα. Στο αριστερό της χέρι φορά μαύρο γάντι, ενώ με το δεξί κρατά το πιστόλι χαμηλά κοντά στο σώμα της. Οι τέσσερις ένοπλοι, ανάμεσά τους και η γυναίκα-μυστήριο, μπήκαν στην τράπεζα ως τουρίστες.

Οι ληστές κρατούσαν πιστόλια. Είχαν πάει στο νησί με δύο μοτοσυκλέτες κι από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι είχαν φθάσει στις Σπέτσες με φέρυ-μποτ το προηγούμενο απόγευμα από το Πόρτο Χέλι.Άρπαξαν από ταμεία, χρηματοκιβώτιο και ΑΤΜ, μετά από πολλά λεπτά παραμονής στο εσωτερικό της τράπεζας, περισσότερα από 500.000 ευρώ.Επειδή σε κοντινή απόσταση ήταν το αστυνομικό τμήμα, πήραν για λίγο ομήρους δύο γυναίκες υπαλλήλους.

Η ίδια, προφανώς, γυναίκα, με αλλαγμένη εμφάνιση -φορούσε ξανθιά περούκα- φαίνεται ότι είχε πάρει το «βάπτισμα του πυρός» σε ληστεία τράπεζας στο Γαλατά Τροιζηνίας στις 11 Αυγούστου 2011, με λεία 124.000 ευρώ.Σε αυτή φαίνεται να καλύπτει τα νώτα του Γιώργου Πετρακάκου, ο οποίος απειλεί τους υπαλλήλους για να ανοίξουν χρηματοκιβώτιο και ταμεία. Μένει σε σημείο, που μπορεί να εποπτεύει όλο τον χώρο.Φορά γυαλιά ηλίου με λευκό σκελετό, καρό ασπρόμαυρη μπλούζα, τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια. Έχει περάσει χιαστί στο λαιμό της μία τσάντα και στο δεξί της χέρι κρατά χαμηλά ένα πιστόλι.

Η γυναίκα-οδηγός αυτοκινήτων σε δύο ενέργειες της Ο.Λ.Α.

Γυναίκα με τα ίδια χαρακτηριστικά εμφανίζεται σε δύο τουλάχιστον ενέργειες της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών, πίσω από το τιμόνι οχημάτων με τα οποία διέφυγαν οι δράστες των επιθέσεων. Ο επιχειρησιακός πυρήνας της Ο.Λ.Α., που όπως πιστεύει η αντιτρομοκρατική κρύβεται πίσω από τον Πετρακάκο, είχε… άρωμα γυναίκας από τις πρώτες ενέργειές της.Την εντοπίζουν στην επίθεση με καλάσνικοφ- έπαθε εμπλοκή το RPG- στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λ. Συγγρού, και με τον ίδιο τρόπο εναντίον της πρεσβείας του Ισραήλ.Και στις δύο περιπτώσεις μάρτυρες μίλησαν για γυναίκα οδηγό των οχημάτων διαφυγής.

Η ληστεία τράπεζας στο «Σωτηρία»

Η γυναίκα, ύψους περίπου 1,65, ηλικίας περίπου 45-50 χρόνων, σύμφωνα με τις περιγραφές, κανονικής σωματικής διάπλασης, που φορούσε ξανθιά περούκα, γυαλιά ηλίου και ανοιχτόχρωμα ρούχα, απείλησε με πιστόλι την υπάλληλο και την ανάγκασε να μπουν μαζί στην τράπεζα. Είχε σακίδιο πλάτης και τα χέρια της ήταν καλυμμένα με… πετσέτες. Παρέμεινε 12 λεπτά της ώρας στην τράπεζα μέχρι να πάρει τα χρήματα του χρηματοκιβωτίου και του ΑΤΜ, περίπου 125.000 ευρώ.Επιβιβάστηκε σε ένα κλεμμένο όχημα, που οδηγούσε ο συνεργός της. Στην περιοχή Παπάγου το πυρπόλησαν μέσα σε αλσύλλιο της περιοχής. Όσον αφορά στους άνδρες συνεργούς, η αντιτρομοκρατική πιστεύει από στοιχεία που διαθέτει ότι ο ένας έχει πάρει και παλαιότερα μέρος σε ληστείες ως μέλος ομάδας αντιεξουσιαστών, που «απαλλοτρίωνε» χρήματα τραπεζών και ότι ο δεύτερος εντάχθηκε στην ομάδα από την εποχή που έγινε γνωστό ότι μετέφερε βαρύ οπλισμό με νοικιασμένο όχημα…

Keywords
Τυχαία Θέματα