Απόλυτη κυριαρχία Ολυμπιακού με 0-2 στην Τούμπα

Ήταν ένα ντέρμπι πραγματικό με πάθος, προσμονή και δύο μεγάλες ομάδες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς και δίκαια πήρε το διπλό με τα γκολ του Ιντέγε στο 27′ (πρώτο γκολ για τον «ερυθρόλευκο» επιθετικό) και του Μιλιβόγιεβιτς στο 35΄. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα από την αρχή του αγώνα πατούσε καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε αρχικά να

αποφύγει την όποια πίεση προσπαθούσε ο ΠΑΟΚ με τον ενθουσιασμό της έδρας. Στη συνέχεια οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν ότι είναι πιο ομάδα, με μεγαλύτερη εμπειρία και σίγουρα καλύτερες μονάδες, ενώ από την άλλη πλευρά ο «δικέφαλος» δεν κατάφερε σε κανένα σχεδόν σημείο του παιχνιδιού να δείξει ότι θα μπορούσε να πάρει κάτι από αυτό, αν και δημιούργησε και έχασε κάποιες ευκαιρίες.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στον Ολυμπιακό, ενώ στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ προσπάθησε για να πετύχει το γκολ που θα του έδινε την δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, όμως ο Ρομπέρτο ήταν εκεί σε όλες τις προσπάθειες των παικτών του Ιγκόρ Τούντορ για να τους πει όχι. Το τελικό 0-2 είναι πέρα για πέρα δίκαιο και δείχνει ότι ο Ολυμπιακός θα είναι και φέτος το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος, έχοντας και αυτός βέβαια κάποιες αδυναμίες, οι οποίες όμως όλο και μικραίνουν όσο περνάει ο καιρός και φαίνεται η ποιότητα του ρόστερ του και οι μονάδες γίνονται ομάδα.

Σάββατο 3 Οκτωβρίου
Πανθρακικός-Λεβαδειακός 1-3
(30΄ Ροτζέριο – 83΄ Γιακουμάκης, 87΄ πεν., 90΄ Μάντζιος)

Παναιτωλικός-Πανιώνιος 1-5
(66΄ πεν. Βιγιαφάνες – 7΄ Βιγιάλμπα, 10΄, 24΄ πεν. Μπουμάλ, 15΄ Μπακασέτας, 83΄ Ανσαριφάρντ)

Ξάνθη-Παναθηναϊκός 0-1
(83΄ Τελάντερ)

Κυριακή 4 Οκτωβρίου
ΑΕΚ-Ατρόμητος 1-0 (82′ Κρισάντους)

(Μυτιλήνη) Καλλονή-Βέροια 0-1

(Ιωάννινα) ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής 2-2

(Τούμπα) ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-2

Δευτέρα
Γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς (19:30)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 6 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 18

2. Παναθηναϊκός 15

3. ΑΕΚ 13

4. ΠΑΟΚ 10

. Πανιώνιος 10

6. Λεβαδειακός 9

7. ΠΑΣ Γιάννινα 8

. Βέροια 8

9. Παναιτωλικός 7

. Αστέρας Τρίπολης 7 -5αγ.

11. Ατρόμητος 6

. Ξάνθη 6

. Ηρακλής 6

14. Καλλονή 5

15. Πανθρακικός 2

16. Πλατανιάς 1 -5αγ.

Μικρά-Μικρά από την Τούμπα

Λίγα λεπτά πριν από τις 19:00 έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού στην Τούμπα για το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος. Τα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί για την άφιξη ήταν δρακόντεια και δεν έγινε το παραμικρό πέρα από κάποιες αποδοκιμασίες.Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο όπου έγιναν δεκτοί με αποδοκιμασίες από΄τους λιγοστούς φιλάθλους του «δικεφάλου».Νωρίτερα σήμερα το πρωί οι παίκτες του ΠΑΟΚ χαλάρωσαν πίνοντας το καφεδάκι τους στην παραλία της Θεσσαλονίκης έξω από το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλάς στο οποίο διέμειναν.Οι παίκτες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ κατέθεσαν στεφάνι στη μνήμη των έξι αδικοχαμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ, ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ χαλαρώνουν σήμερα το πρωί στην παραλία της Θεσσαλονίκης

Η άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στην Τούμπα

Οι παίκτες του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε στη μνήμη των έξι αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ

Πριν από την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκε από τον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Τουρσουνίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα