Γώργος Αρμένης για Τσίπρα : «Είναι γλυκεία η ρημάδα εξουσία»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο γνωστός και πολύ καλός ηθοποιός Γιώργος Αρμένης σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Καθημερινή» με αφορμή την κωμωδία που σκηνοθετεί και παίζει με τίτλο «Άσε να μην μιλήσω καλύτερα», μίλησε για την αριστερά τις διαψεύσεις και για τον Αλέξη Τσίπρα.

Για την αριστερά σημείωσε «Είναι ο χώρος από τον οποίο προέρχομαι, με πολλές πληγές, απογοητεύσεις, διαγραφές… Ηρέμησα, για να είμαι ειλικρινής, που έμεινα μακριά. To ΚΚΕ

με διέγραψε ως οπορτουνιστή και τροτσκιστή. Ήταν το 1981, όταν ανέβασε ο Κουν “Το σόι μου”. Με είχαν πάρει τα κλάματα τότε, γιατί γαλουχήθηκα ως αριστερός, ήμουν στους λαμπράκηδες… Ακόμη και τώρα, μέσα μου σκέφτομαι αριστερά. Δεν θέλω να κάνω κακό στους άλλους, δεν θέλω να βρωμίζω τη γειτονιά μου, τους τοίχους των σπιτιών, είμαι νοικοκύρης Ηπειρώτης. Ήταν άλλη θεώρηση τότε».

Ενώ συνέχισε λέγοντας «Όλα ξεθώριασαν και μεταλλάχθηκαν στην Αριστερά. Αυτή τώρα είχε βιασύνη να κυβερνήσει. Όμως, πώς να νιώσεις βλέποντας τα απομεινάρια του παλιού ΠΑΣΟΚ μέσα της; Αλλά κι ο τρόπος που κυβερνούν, προβληματικός. Πιάνουν το θέμα της προσευχής στα σχολεία όταν δεν έχουν φτιάξει τα νοσοκομεία και την εκπαίδευση. Σε άλλα πιστέψαμε και προέκυψαν ο Καμμένος, ο Βαρουφάκης, το σχέδιο Νομισματοκοπείο, το “Οχι” που έγινε “Ναι” «

Ενώ αναφερόμενος στον ρόλο στην ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Όλα είναι δρόμος» είπε «Ο Παντελής με πήγε σε σκυλάδικα να δω το κλίμα. Αυτό όμως ήταν ο περίγυρος. Ο Μάκης ( το πρόσωπο που υποδύεται) ήταν τραγικό πρόσωπο. Δεν μίλαγε, παρά μόνο κάπνιζε. Και να σκεφτείς τότε δεν κάπνιζα, είχα 16 χρόνια να το βάλω στο στόμα μου. Τώρα με τον Τσίπρα το ξεκίνησα πάλι»

Αναφέρθηκε ακόμη στην γνωριμία του με τον Αλέξη Τσίπρας σημειώνοντας :»Νέος ήταν και ο Τσίπρας όταν τον γνώρισα. Αλλά, όταν τον είδα να χάνεται στην αγκαλιά του Καμμένου, κάτι με έπιασε. Είναι γλυκιά η ρημάδα η εξουσία».

Το άρθρο Γώργος Αρμένης για Τσίπρα : «Είναι γλυκεία η ρημάδα εξουσία» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα