Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Μπαρτσελόνα 3-1 την Γιουβέντους

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Μπαρτσελόνα που κατέκτησε για 5η φορά στην ιστορία της το Champions Leaue, κερδίζοντας με 3-1 την Γιουβέντους στον τελικό του Βερολίνου. Οι «Μπλαουγκράνα» έγιναν έτσι οι πρώτη ομάδα που κατακτά το τρεμπλ για δεύτερη φορά στην ιστορία τους με πρώτη φορά το 2009, ενώ έχουν κατακτήσει το Champions League τέταρτη φορά τα τελευταία 9 χρόνια.

Το σκορ άνοιξε ο Ράκιτις στο 4΄, ο Σουάρες στο 68΄ και ο Νεϊμάρ στο 90+7΄ πέτυχαν τα γκολ

των πρωταθλητών Ισπανίας, ενώ για τη Γιουβέντους είχε ισοφαρίσει ο Μοράτα στο 55΄.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και άνοιξε ουσιαστικά σε ρυθμό με το γρήγορο γκολ της Μπαρτσελόνα, ενώ η Γιουβέντους ήταν η ομάδα που πάλεψε το παιχνίδι, απέναντι όμως σε έναν σίγουρα καλύτερο αντίπαλο.

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με τη Μπαρτσελόνα όχι μόνο να πετυχαίνει γκολ αλλά να έχει και κατοχή που έφθανε στο 80%. Η Γιουβέντους ανέκαμψε σιγά, σιγά, πίεσε, προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς και το κατάφερε προς το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουβέντους βγήκε αποφασισμένη να ρισκάρει και αυτό της απέδωσε με το γκολ του Μοράτα, όμως η Μπαρτσελόνα απάντησε με περίπου ίδιου τρόπο κάνοντας το 1-2, γεγονός που έγειρε υπέρ της την αναμέτρηση, την οποία σφράγισε με το γκολ του Νεϊμάρ στο 90+7′ και έδωσε μεγαλύτερο πανηγυρικό τόνο στην επιτυχία της.

Διαιτητής: Τσουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)

Κίτρινες: Βιδάλ, Πογκμπά – Σουάρες

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Λουϊς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Ντάνι Αλβες, Πικέ, Μασεράνο, Ζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (90+1΄ Ματιέ), Ινιέστα (78΄ Τσάβι), Νεϊμάρ, Μέσι, Σουάρες (90+6΄ Πέδρο)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπονούτσι, Μπαρτσάλι, Εβρά (89΄ Κομάν), Μαρκίζιο, Βιδάλ (79΄ Περέιρα), Πογκμπά, Πίρλο, Τέβες, Μοράτα (85΄ Γιορέντε)

Ο Ιβάν Ράκιτιτς πετυχαίνει το γκολ της Μπαρτσελόνα στο 4ο λεπτό

Ο Άλβαρο Μοράτα με κοντινό πλασέ ισοφαρίζει σε 1-1 για τη Γιουβέντους

Ο Σουάρεζ με κοντινό σουτ πετυχαίνει το 1-2 για την Μπαρτσελόνα

Keywords
Τυχαία Θέματα