Γιατρός στη Θράκη κατηγορείται για «φακελάκι» 500 ευρώ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

«Φακελάκι» 500 ευρώ κατηγορείται ότι απαίτησε χειρουργός στο νοσοκομείο της Θράκης για να επισπεύσει τον χρόνο επέμβασης της χειρουργικής επέμβασης της συζύγου του καταγγέλλοντος.

Ο τελευταίος μετά την απαίτηση του ωτορινολαρυγγολόγου απευθύνθηκε στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας. Ομάδα των «αδιάφθορων» οργάνωσε επιχείρηση στο νοσοκομείο, όπου επρόκειτο να δοθεί το… γρηγορόσημο.

Εκεί επενέβησαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν

τον γιατρό με τα προσημειωμένα χρήματα. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ισχυριζόμενος ότι ο ίδιος ο ιδιώτης θέλησε να δώσει τα χρήματα. Υπενθυμίζεται ότι προ δύο μηνών, οι «αδιάφθοροι» συνέλαβαν σε διάστημα δέκα ημερών τρεις γιατρούς δημοσίων νοσοκομείων της Αθήνας για ανάλογα «φακελάκια». Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση του Ιατρικού Συλλόγου. Στην ανακοίνωση ο Σύλλογος καυτηρίαζε τη στάση όποιων γιατρών δημοσίων νοσοκομείων εκβιάζουν τους ασθενείς, τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία κάνει τη δουλειά της μέσα σε δύσκολες συνθήκες για τη δημόσια υγεία στη χώρα μας.

Το άρθρο Γιατρός στη Θράκη κατηγορείται για «φακελάκι» 500 ευρώ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα