«Φως» στον αποκεφαλισμό του 26χρονου βοσκού στη Θεσπρωτία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

«Φως» στην αποτρόπαια δολοφονία με τον αποκεφαλισμό 25χρονου Αλβανού, ο οποίος εργαζόταν ως βοσκός σε στάβλο 43χρονου στη Γλυκή Παραμυθιάς Θεσπρωτίας, ρίχνουν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσπρωτίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, προσήχθη από χωριό των Ιωαννίνων και ανακρίνεται νεαρός επίσης Αλβανός βοσκός, ως ύποπτος ή τουλάχιστον ως ένας από τους υπόπτους της δολοφονίας κατ’ αρχάς με κυνηγετικό όπλο και εν συνεχεία του αποκεφαλισμού του 26χρονου θύματος.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας,

σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να έφθασαν στον νεαρό ύποπτο από την αξιοποίηση των τηλεφωνικών κλήσεων του θύματος τον τελευταίο καιρό, τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν για ανάκριση. Πληροφορίες της «Alpha freepress» αναφέρουν ότι ο προσαχθείς ως βασικός ύποπτος είναι απόλυτα αρνητικός στο ότι ο ίδιος ήταν αυτός που σκότωσε, αποκεφάλισε και εν συνεχεία απέκρυψε το κεφάλι του θύματος. Φαίνεται, ωστόσο, ότι ο ύποπτος ρίχνει τις ευθύνες του αποτρόπαιου εγκλήματος σε δύο ομοεθνείς του, εκ των οποίων ο ένας πιθανόν έχει διαφύγει στην Αλβανία, ενώ ο άλλος εξακολουθεί να βρίσκεται στη χώρα.

Ο ίδιος φέρεται επίσης να υποστηρίζει ότι η δολοφονία έγινε με κίνητρο διαφορά των δραστών με το θύμα για ποσότητα ναρκωτικών, η οποία απεκρύβη σε σπηλιά της περιοχής. Το στοιχείο αυτό συνδυάζεται από τους αστυνομικούς με το γεγονός ότι, όπως έχει πληροφορήσει η αλβανική αστυνομία, το θύμα του εγκλήματος ήταν κρατούμενος έως πρότινος στις αλβανικές φυλακές για υπόθεση ναρκωτικών.

Με δεδομένη την άρνηση και τη σκληρή στάση του βασικού υπόπτου στην ανάκριση, οι αστυνομικοί της Θεσπρωτίας απέστειλαν προς σύγκριση στα εγκληματολογικά εργαστήρια δείγματα DNA. Το γενετικό υλικό του υπόπτου θα συγκριθεί με το αντίστοιχο που βρέθηκε στον χώρο του εγκλήματος, έξω από τη στάνη στην οποία εργαζόταν το θύμα τον τελευταίο καιρό. Από την πρώτη στιγμή στα βασικά σενάρια η Αστυνομία εξέταζε την περίπτωση της εκδίκησης, αφού οι δράστες δεν περιορίστηκαν στην αφαίρεση της ζωής, αλλά προχώρησαν στον αποκεφαλισμό με «επαγγελματικό», τρόπο που παρέπεμπε σε ενέργεια μαφίας. Νεότερες εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν ανάλογα με την πρόοδο των ερευνών για την πολύκροτη αυτή η υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Το άρθρο «Φως» στον αποκεφαλισμό του 26χρονου βοσκού στη Θεσπρωτία εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα