«Βoudoir»: Τα πιο φίνα αρώματα της Αθήνας, στις καλύτερες τιμές

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Οι δρόμοι του αρώματος άνοιξαν για να ευωδιάσουν, να ανακαλέσουν μνήμες και να βοηθήσουν να επεκτείνετε την προσωπική σας έκφραση.

Ο κόσμος της ομορφιάς και των αρωμάτων βρήκε το δικό του χώρο στο «Boudoir», ένα σαλόνι που φιλοξενούνται προϊόντα περιποίησης για γυναίκες και άντρες.

Μια πλήρης γκαρνταρόμπα φίνων αρωμάτων που θα ικανοποιήσει ακόμα και τα πιο εκλεπτυσμένα γούστα, σας περιμένει να την ανακαλύψετε.

Αρωματικά προϊόντα πολυτελείας τόσο προσιτά όσο και απαραίτητα, θα δώσουν μαγεία στην καθημερινότητά σας.

Με

μινιμαλιστικό στιλ, αλλά κυρίως με αγάπη και μεράκι, δημιουργήθηκε ένας χώρος, όπου μπορείτε να βρείτε χύμα αρώματα μόνο eau de parfum ,σε αντιγραφές επωνύμων αρωμάτων που γνωρίζουμε όλοι μας και σε πολύ προσιτές τιμές.

Επίσης στην τεράστια γκάμα των προϊόντων του Boudoir, που ανανεώνεται διαρκώς, συμπεριλαμβάνονται κρέμες σώματος, αφρόλουτρα, scrub, τζελ ξυρίσματος αρωματισμένα με τα αντίστοιχα αρώματα που επιθυμείτε, αρωματικά σαπούνια με βούτυρο καριτέ, καλλυντικά έλαια, βιολογικές κρέμες προσώπου, αρωματικά χώρου, ιδιαίτερα κεριά διακόσμησης για δώρα και χειροποίητα αξεσουάρ.

Όλα αυτά θα τα βρείτε στην Ηλιούπολη, Ρήγα Φεραίου 12B & Σοφοκλή Βενιζέλου, ή μπορείτε να τα παραλάβετε στο χώρο σας, επικοινωνώντας με το κατάστημα.

Δείτε τα προϊόντα στο: http://boudoir-perfumes.gr/

Τηλέφωνο: 21 0994 5437

E-mail: [email protected]

(To παραπάνω κείμενο είναι advertorial)

Το άρθρο «Βoudoir»: Τα πιο φίνα αρώματα της Αθήνας, στις καλύτερες τιμές εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα