Φρίκη: Μητέρα χορήγησε… κόπρανα με ενδοφλέβια ένεση στον καρκινοπαθή γιο της

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μόνο φρίκη μπορεί να προκαλέσει η είδηση ότι μητέρα στις ΗΠΑ χορήγησε ενδοφλεβίως κόπρανα στο 15χρονο γιο της, όταν το παιδί βρισκόταν στο νοσοκομείο και έδινε μάχη κατά της λευχαιμίας…

Η αποτρόπαια πράξη της μητέρας είχε δραματικές επιπτώσεις στην ήδη επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του παιδιού, καθώς στάθηκε εμπόδιο στη διαδικασία θεραπείας του από τον καρκίνο.

Η έντονη αδιαθεσία του 15χρονου αγοριού ξεκίνησε όταν επέστρεψε σπίτι μετά την πρώτη του χημειοθεραπεία.

Το

παιδί παρουσίασε συμπτώματα έντονου πυρετού, διάρροιας και εμετού και έτσι αναγκάστηκε να ξαναγυρίσει στο νοσοκομείο Riley Hospital for Children στην Ινδιανάπολη.

Οι γιατροί οδήγησαν άμεσα το νεαρό σε εξέταση αίματος, όπου και διαπίστωσαν με έκπληξη οργανισμούς, οι οποίοι συναντώνται μόνο σε κόπρανα.

Η μητέρα παραδέχτηκε την ενοχή της όταν αποκαλύφθηκε από βίντεο της κάμερας παρακολούθησης που υπήρχε στο δωμάτιο του νεαρού αγοριού.

Η ίδια θέλοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό της ανέφερε ότι οδηγήθηκε σ’ αυτήν την πράξη επειδή ήθελε το παιδί της να μεταφερθεί σε καλύτερο νοσοκομείο.

Όλα αυτά συνέβησαν τη στιγμή που οικογενειακός φίλος είχε ανοίξει ένα GoFundMe λογαριασμό και είχε καταφέρει να μαζέψει πάνω από 40.000$ για τα ιατρικά έξοδα.

Η 41χρονη γυναίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με διάφορες κατηγορίες που αποτελούν κακουργήματα τρίτου βαθμού συμπεριλαμβανομένης αυτή της αμέλειας και της πρόκλησης σωματική βλάβης.

Το άρθρο Φρίκη: Μητέρα χορήγησε… κόπρανα με ενδοφλέβια ένεση στον καρκινοπαθή γιο της εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα