Γερμανία: Σεμινάρια φλερτ σε πρόσφυγες για να προσεγγίσουν γυναίκες

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μια παράξενη είδηση ήρθε από τη Γερμανία να προκαλέσει την έκπληξη των περισσότερων, καθώς πρόσφυγες και μετανάστες που βρήκαν καταφύγιο στη χώρα, εκπαιδεύονται στο φλερτ, ώστε να πλησιάζουν πιο άνετα το άλλο φύλο.

Οι μαθητές, παρακολουθούν το μάθημα του 27χρονου Horst Wenzel, γνωστού στη χώρα του ως ο Mr Flirt που γνωρίζει τον τρόπο προσέγγισης των γυναικών καλύτερα από τον καθένα. Οι πρόσφυγες και

οι μετανάστες που είναι στην πλειοψηφία τους από τη Συρία και το Αφγανιστάν, μαθαίνουν εκτός των άλλων και τις λεπτομέρειες για τον οργασμό.

Ο δάσκαλος του φλερτ Wenzel εξηγεί πως προσφέρει τα μαθήματα, καθώς «το να βρεις μια σχέση είναι ο καλύτερος τρόπος να ολοκληρωθείς».

«Πραγματικά επωφελούμαστε από αυτό το μάθημα. Μαθαίνουμε πώς σκέφτονται οι Γερμανίδες, πώς να τους μιλάμε και καταλαβαίνουμε καλύτερα τις παραδόσεις τους», είπε από την άλλη πλευρά ένας μαθητής.

Το σεμινάριο, του οποίου μεγάλο τμήμα φέρει τον τίτλο «How to fall in love in Germany», επιχειρεί να μειώσει το αίσθημα της ξενοφοβίας που έχουν οι γυναίκες και να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους μετανάστες.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη χώρα σημειώθηκαν περισσότερες από 890.000 καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από πρόσφυγες και μετανάστες τη χρονιά αυτή.

Το άρθρο Γερμανία: Σεμινάρια φλερτ σε πρόσφυγες για να προσεγγίσουν γυναίκες εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα