Φοιτητές γδύθηκαν για την…ξηρασία (φωτογραφίες)

Κάθε φορά οι φοιτητές του Πανεπιστημίου του Σίδνεϊ φωτογραφίζονται γυμνοί για καλό σκοπό. Αυτή τη φορά είχαν την…τιμητική τους οι φοιτητές κτηνιατρικής που θέλουν να συγκεντρώσουν χρήματα για τους αγρότες που έχουν πληγεί από την ξηρασία.

Δεκάδες φοιτητές φωτογραφήθηκαν από τον Nicola Bodle όπως τους γέννησε η μαμά τους για να προσφέρουν στήριξη στους αγρότες. Το θέμα του φετινού ημερολογίου υπογραμμίζει την καταστροφική ξηρασία που πλήττει οικογένειες, αγρότες, κοινότητες και ζώα σε όλη τη χώρα.

Ο τεταρτοετής φοιτητής Matt

Clifton δήλωσε στη Mail της Αυστραλίας πως στόχος ήταν να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες απέναντι σε μια από τις χειρότερες επιπτώσεις στην Αυστραλία. «Η Αυστραλία ήταν εγκλωβισμένη από τις καταστροφικές ξηρασίες. Είναι κάτι που μας έμαθαν με το που ξεκινήσαμε τη φοίτησή μας. Και πολλοί από εμάς προερχόμαστε από γεωργικές οικογένειες οπότε γνωρίζουμε τις επιπτώσεις που έχει η ξηρασία στους αγρότες, τις οικογένειές τους και τις κοινότητες».

«Οι αγρότες αγωνίζονται με τις επιλογές για τα ζώα τους και έτσι θέλουμε να πουλήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ημερολόγια για να τους βοηθήσουμε σε στιγμές ανάγκης. Κάναμε τη φωτογράφηση μεταξύ των μαθημάτων», σημείωσε. Η φωτογράφηση διήρκησε πάνω από 2 εβδομάδες, με τον Matt να επισημαίνει πως συμμετείχαν 65 φοιτητές. «Μπορούσε να συμμετέχει όποιος ήθελε. Ήταν μια συναρπαστική και διασκεδαστική εμπειρία».

Πηγή: Dailymail

Keywords
Τυχαία Θέματα