«Φλερτ» ΝΔ-Ποταμιού στο συνέδριο της Δράσης

Το «παρών» στο Συνέδριο της Δράσης έδωσαν σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας.

«Σήμερα που η χώρα βουλιάζει στα αδιέξοδα είναι η ώρα για ένα new deal, για μια νέα αρχή. Ένα new deal με τις ζωντανές δυνάμεις που αγωνιούν για τη χώρα και όχι για τη δική τους καριέρα», ανέφερε ο Σταύρος

Θεοδωράκης στο χαιρετισμό του στο Συνέδριο της Δράσης.

Και συμπλήρωσε:

«Να βγάλουμε έξω τους λαϊκιστές, τους οπισθοδρομικούς, τους πλιατσικολόγους και να συνεργασθούμε πάνω σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο αλλαγών, με μια ομάδα αποφασισμένων ανθρώπων, μπροστά».

Πρόσθεσε δε ότι το Ποτάμι πρωτοστατεί στον διάλογο στο Κέντρο, όπου έχει ήδη κάνει άνοιγμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος στο δικό του χαιρετισμό στο συνέδριο της Δράσης επεσήμανε την ανάγκη να φύγει το συντομότερο από την εξουσία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Μητσοτάκης: Μικρότερο κράτος

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει πως «οι καταστροφικές κυβερνήσεις Τσίπρα-Καμμένου, επιβεβαίωσαν ότι οι μεταρρυθμίσεις είναι μονόδρομος για την έξοδο από την κρίση. Απαιτείται όχι μόνο μεταρρυθμιστική επιθυμία αλλά και μεταρρυθμιστική ικανότητα. Η ανικανότητα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να κυβερνήσουν είναι μνημειώδης».

Επισημαίνει δε την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για ένα μικρότερο αλλά πιο ικανό κράτος, και ένας πιο ανταγωνιστικό ιδιωτικό τομέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα