«Φεσώνει» το facebook τα μηνύματα προς τις διασημότητες!

Θέλετε να στείλετε στο facebook μήνυμα προς τον αγαπημένο σας σταρ ή σε κάποιον άλλο, με τον οποίο δεν είστε facebook-ικοί φίλοι; Ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε, γιατί θα χρειαστεί να… βάλετε το χέρι στην τσέπη!

Το site κοινωνικής δικτύωσης απέκτησε μια νέα λειτουργία, η οποία

ενεργοποιήθηκε πιλοτικά, με τα μηνύματα να στοιχίζουν στη Μεγάλη Βρετανία από 0,8 cents έως και 21 ευρώ! Τι γίνεται με τα επί πληρωμή μηνύματα; Ο χρήστης είναι σίγουρος ότι το μήνυμά του δεν θα καταλήξει στο «Άλλα» και ότι θα το δει ο παραλήπτης.

Στη Μεγάλη Βρετανία χαμηλότερη χρέωση έχουν τα μηνύματα με παραλήπτες, όπως ο δημοσιογράφος του BBC Robert Peston ή το μοντέλο Cressida Bonas, ενώ στον αντίποδα βρίσκονται άτομα, όπως ο καταδύτης, Tom Daley, ο οποίες είχε κερδίσει χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

«Η λειτουργία ενεργοποιήθηκε πιλοτικά σε ένα ποσοστό χρηστών. Δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα, ούτε καν για την επέκτασή της σε όλους τους χρήστες σε αυτές τις 36 χώρες, κάτι που θα εξαρτηθεί από τις εντυπώσεις που θα αφήσει», ανέφερε άτομο από το facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα