Έξαλλοι Μενεγάκη και Ματέο με τους φωτογράφους! Επεισοδιακή η επιστροφή της παρουσιάστριας από τις Μαλδίβες (φωτος-video)

Χαμός έγινε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκης με τα τρία της παιδιά και τον Ματέο Παντζόπουλο έπειτα από «χλιδάτες» διακοπές στις Μαλδίβες.

Στο αεροδρόμιο η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε με τους φωτογράφους που την περίμεναν και έκρυβε το πρόσωπό της είτε με μαντήλα είτε με μια ξύλινη βεντάλια, όπως είπε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy

Day!

«Ήταν ολίγον τι επεισοδιακή η επιστροφή της από τις Μαλδίβες. Προσπαθεί η Ελένη με μαντήλα με μία βεντάλια από ξύλο να κρυφτεί»!

Ο Μάκης Παντζόπουλος φανερά εκνευρισμένος, βιντεοσκοπούσε και κοιτούσε ειρωνικά τους φωτογράφους, που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο προκειμένου να καλύψουν τη άφιξη του ζευγαριού και των παιδιών της Ελένης από τις διακοπές τους.

Όπως είπαν οι φωτογράφοι ο σύντροφος της Ελένης ήταν σε πολύ άσχημη διάθεση και με εξαιρετικά ειρωνικό ύφος, τους τραβούσε βίντεο απειλώντας τους εμμέσως, ότι θα δείξει στα social media ποιοι είναι αυτοί που παρενοχλούν την οικογένειά του.

πηγή φωτό: περιοδικό ΟΚ – youweekly.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα