Νέα Σαλαμίνα: Αν μείνει ελεύθερος ο Μάατσι...

Τον Απόλλωνα αντιμετωπίζουν στη Νέα Σαλαμίνα για τον πρώτο αγώνα του 2016, με τους "ερυθρόλευκους" να ταξιδεύουν στο Τσίρειο στάδιο για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Αμμοχώστου αποχαιρέτησε το 2015 με ισοπαλία με αντίπαλο την Αγία Νάπα στοχεύοντας την επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις. Την περσινή χρονιά για τον πρώτο αγώνα του 2015 οι Σαλαιναίοι γκέλαραν με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι (1-1) και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να σκέφτοναι ότι θα συμβεί το ίδιο και στον

πρώτο αγώνα του 2016.

Ο χορός των αποδεσμεύσεων άνοιξε με τους Ονόρε και Μάρτσεφ να είναι ήδη εκτός πλάνων, ενώ ο Τιάγκο Γκόμες εντός της ημέρας αναμένεται ν' ανακοινωθεί, αφού αργά το απόγευμα η διοίκηση έχει προγραμματίσει συνάντηση μαζί του. Οι διεργασίες στη Νέα Σαλαμίνα για τις προσθαφαιρέσεις είναι αρκετά έντονες. Οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν και για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός επιτελικού μέσου και ενός φορ.

Όσον αφορά τώρα τα δημοσιεύματα που φέρουν τον Μάατσι στη Νέα Σαλαμίνα, δεν διαψεύδονται, με τους ερυθρόλευκους να ενδιαφέρονται μόνο αν ο παίκτης μείνει ελεύθερος από την ομάδα του. Ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στη Λάρνακα, λόγω και ενός οικογενειακού θέματος, με το Ντε Γιόνγκε να τον θεωρεί ως μία αρκετά καλή περίπτωση.

Ο Ντε Γιόνγκε για τον πολύ δύσκολο αγώνα στο Τσίρειο δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Γιάννη Σκοπελίτη και στον Κούλλη Παύλου λόγω... παντρειάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα