Εβδομάδα ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τους τέσσερις εκπροσώπους μας

Επιστροφή στις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, του Champions Leagueκαι του Europa League για τις τέσσερις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν σε αυτές, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρώτη αγωνιστική, ταξιδεύουν στη Σουηδία και πιο συγκεκριμένα

στο Μάλμε όπου θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Σουηδίας η οποία στο προηγούμενο παιχνίδι γνώρισε την ήττα από τη Γιουβέντους με 2-0.

Στόχος του Ολυμπιακού η νίκη, αφού εάν αφήσει βαθμό ή βαθμούς στη Σουηδία θα χάσει το πλεονέκτημα που έχει δημιουργήσει η νίκη επί της Ατλέτικο, καθώς η Μάλμε θεωρείται η πιο αδύναμη από τις ομάδες του πρώτου ομίλου. Στο άλλο παιχνίδι η Ατλέτικο, με την «πλάτη στον τοίχο» υποδέχεται τη Γιουβέντους.

Στο EuropaLeagueο ΠΑΟΚ που εντυπωσίασε με το 6-1 επί της Ντιναμό Μίνσκ, πηγαίνει στην Γαλλία όπου θα αντιμετωπίσει τη Γκινγκάμπ, η οποία μπορεί να φαντάζει υποδεέστερη του δικεφάλου ωστόσο είναι αρκετά επικίνδυνη. Στόχος του Άγγελου Αναστασιάδη και των παικτών του η νίκη που θα εδραιώσει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του ομίλου. Στο άλλο παιχνίδι η Φιορεντίνα, που στην πρώτη αγωνιστική κέρδισε εύκολα με 3-0 την Γκινγκάμπ, αντιμετωπίζει στη Λευκορωσία την Ντιναμό Μίνσκ.

Για τον Παναθηναϊκό τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά μετά την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Ντιναμό Μόσχας και ως εκ τούτου στο μυαλό των «πρασίνων» υπάρχει ένα μόνο αποτέλεσμα απέναντι στην Εστορίλη, η νίκη. Η Εστορίλ, που δεν είναι μια ομάδα ιδιαίτερα γνωστή σε εμάς, θεωρείται αρκετά δυνατή και στον πρώτο αγώνα προβλημάτισε την Αϊντχόβεν που κέρδισε με 1-0. Στον δεύτερο παιχνίδι του ομίλου η Ντιναμό υποδέχεται στη Μόσχα την Αϊντχόβεν.

Τέλος, ο Αστέρας Τρίπολης, η ευχάριστη έκπληξη της φετινής παρουσίας των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη αναμένεται να έχει δύσκολο έργο απέναντι στην σερβική Παρτιζάν, όμως έχει δείξει ότι παλεύει κάθε παιχνίδι, όπως άλλωστε έκανε και στην Τουρκία απέναντι στην Μπεσίκτας (1-1). Ενδεχόμενη νίκη θα φέρει την ομάδα της Τρίπολης σε πλεονεκτική θέση για τη συνέχεια. Στο άλλο ματς του ομίλου η Τότεναμ, που ήρθε ισόπαλη (0-0) με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι, υποδέχεται την Μπεσίκτας.

Ο αγώνας του Ολυμπιακού θα γίνει την Τετάρτη 1/10 και θα μεταδοθεί από τη ΝΕΡΙΤ (21:45), ενώ των υπολοίπων ομάδων την Πέμπτη 2/10. Το παιχνίδι Γκινγκάμπ – ΠΑΟΚ θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί από τον Αντέννα, ενώ οι αγώνες Εστορίλ – Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης – Παρτιζάν θα ξεκινήσουν στις 22:05 και θα μεταδοθούν από τα κανάλια της Nova.

Keywords
Τυχαία Θέματα