Βούλτεψη: “Αμφισβητώ τη δημοσκόπηση”

Τέλος, στην ενδοκυβερνητική κόντρα μεταξύ Ντινόπουλου και Μητσοτάκη προσπάθησε να βάλει με δηλώσεις της η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, η οποία τόνισε ότι αμφισβητεί την δημοσκόπηση της Public Issue που δίνει προβάδισμα 11 ποσοστιαίων μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κυβέρνηση είναι ενιαία και θα πάει να αντλήσει χρήματα

από τις αγορές με τον δρόμο που έχει χαράξει και τον νόμο του εξορθολογισμού, της βεβαιότητας ότι δεν θα παράγουμε νέα ελλείμματα και της απόλυτης νομιμότητας» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ, με αφορμή τα όσα έχουν γίνει με τους υπουργούς Μητσοτάκη-Ντινόπουλο για τα πλαστά δικαιολογητικά και τις συμβάσεις υπάλληλων στους ΟΤΑ.

«Πρέπει να αρχίσουμε να ξεχωρίζουμε την νομιμότητα από την παρανομία» ανέφερε επίσης η κ. Βούλτεψη, η οποία σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση της Public Issue που δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ διαφορά 11 μονάδων από τη ΝΔ είπε: «Τι αποφασίζει να δίνει η κάθε εταιρεία είναι δικό της θέμα, το αμφισβητώ πλήρως.»

Σε ερώτηση για το αν η ΝΔ είναι η μόνη δημοκρατική παράταξη, η κ. Βούλτεψη είπε ότι δεν είναι η μόνη αλλά μεγάλη δημοκρατική παράταξη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιστροφή της δημοκρατίας στην πατρίδα μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα