"Έτσι πρέπει να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ"

Στάζει μέλι για τους συμπαίκτες του ο Χαβιέ Ούμπιντες. Ο Αργεντινός μέσος του Ατρομήτου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την δουλειά που γίνεται στο Περιστέρι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 32χρονος άσος στο Novasports:

"Η ομάδα είχε χτιστεί για να κάνουμε σπουδαίο πρωτάθλημα. Τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές δεν ξεκίνησε όπως θα έπρεπε.

Στη συνέχεια βρήκε τον ρυθμό της και άξια βρίσκεται εκεί που είναι. Ο Ατρόμητος έχει καλούς

παίκτες, εξαιρετικό δυναμικό και γι' αυτό πηγαίνει όλο και καλύτερα.

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα εδώ οι συμπαίκτες μου με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Μου έδειξαν μεγάλο σεβασμό, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, νιώθω πολύ καλά κι αυτό φαίνεται στην παρουσία μου. Είμαι ευγνώμων για όσα μου έχουν προσφέρει.

Είναι δύσκολη αναμέτρηση το ματς με τον ΠΑΟΚ. Και οι τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ έχουν κάνει εξαιρετική σεζόν, και ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος και ο Παναθηναϊκός και ο Αστέρας Τρίπολης.

Θα δυσκολευτούμε, στοχεύουμε στην νίκη, αφού θέλουμε να πάρουμε την δεύτερη θέση και να πάμε με την μεγαλύτερη υπέρ μας διαφορά. Ελπίζουμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μπορούμε να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα απέναντι στον ΠΑΟΚ, αν και γνωρίζουμε πως γίνεται πιο δυνατός στην έδρα του μπροστά στο κοινό του.

Ούτως ή άλλως διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Μακάρι, αν πιάσουμε καλή απόδοση.

Μέχρι στιγμής απέναντι στις ομάδες που θα συναντήσουμε και πάλι στα πλέι οφ έχουμε κάνει καλά παιχνίδια, ελπίζω να συνεχιστεί αυτό το φαινόμενο. Μακάρι να γίνει καλό ματς, ο κόσμος να το απολαύσει και ο Ατρόμητος να κερδίσει.

Πρέπει να έχουμε ηρεμία στο παιχνίδι μας όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα.

Απέναντι στον Παναθηναϊκό είχαμε ρυθμό. Με τον ίδιο τρόπο πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, να σκοράρουμε και να αποκτήσουμε διαφορά μπαίνοντας στα πλέι οφ".

ΠΗΓΗ:filathlos

Keywords
Τυχαία Θέματα