"Νιώθω περήφανη για τον μπαμπά μου"

"Κάποιοι με ρωτούν αν έχω σχέση με τον γνωστό ποδοσφαιριστή κι εγώ πολλές φορές απαντώ αστειευόμενη ότι πρόκειται για απλή συνωνυμία. Πάντως ο μπαμπάς μου φαίνεται να είναι συμπαθής σε πολύ κόσμο κι αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα". Αυτό τόνισε στο Πρώτο θέμα η Νικόλ Σαραβάκου, κόρη του Δημήτρη Σαραβάκου και της Βίκυς Γεροθόδωρου.

Στην ερώτηση για το πώς νιώθει που είναι κόρη ενός από τους κορυφαίους Ελληνες ποδοσφαιριστές η Νικόλ απαντά:

"Για τον πολύ κόσμο ο ∆ημήτρης Σαραβάκος υπήρξε ένας ποδοσφαιριστής-σταρ. Για εμένα όμως ήταν και είναι απλώς ο μπαμπάς μου.

Ωστόσο, όταν παρακολουθώ

κάποια αθλητική εκπομπή, ή κάθε φορά που μιλάω με κόσμο και συνειδητοποιώ το ποιος είναι και τι έχει πετύχει, δεν σας κρύβω ότι νιώθω περήφανη για εκείνον. Ο ∆ημήτρης Σαραβάκος, όμως, πάνω και πέρα απ' όλα είναι ένας υπέροχος πατέρας".

h Νικόλ δεν ακολούθησε τα βήματα του πατέρα της. Την κέρδισε περισσότερο ο χώρος της μητέρας της, η μουσική. Και από τα 17 της κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα.

Εκανε ήδη την πρώτη εμφάνισή της στη σκηνή, πριν από λίγες ημέρες, στο πλευρό του Δημήτρη Κοργιαλά, ενώ είναι ακόμη μαθήτρια της Γ' Λυκείου. Από τα επτά της έπαιζε ντραμς, ασχολήθηκε με το πιάνο και την κιθάρα, ενώ μεγαλώνοντας παρακολούθησε μαθήματα χορού και φωνητικής.

ΠΗΓΗ:filathlos

Keywords
Τυχαία Θέματα