«Δύο κόσμοι»-Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Περού

Ο Γιώργος Περού (Γιώργος Κεφαλλωνίτης) παρουσιάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Δύο κόσμοι». Πρόκειται για μια ανεξάρτητη δική του παραγωγή όπου υπογράφει τους στίχους, τη μουσική και την ενορχήστρωση.

Κάποια από τα τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται στο άλμπουμ όπως το «Φοβάμαι μόνο μη σε χάσω» όπου συμμετέχει ο Ζακ Στεφάνου, το «Μέσα μου ζήσε» και το «Πάμε μια βόλτα… στη θάλασσα!» έχουν κυκλοφορήσει ήδη εδώ και αρκετό καιρό στο διαδίκτυο με τη μορφή digital single.

Βασικοί συντελεστές του άλμπουμ είναι ο Νίκος

Αγγλούπας (Ottomo) γνωστός παραγωγός και ηχολήπτης (Monika, Maraveyas Ilegal) που επιμελήθηκε τις μίξεις και το editing, ενώ εξαιρετικοί μουσικοί όπως ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (Wedding singers, Vasilikos, Δήμητρα Γαλάνη κ.α), ο Άγγελος Παπαδάτος (Μaraveyas, Ευανθία Ρεμπούτσικα κ.α), ο Αλέκος Βουλγαράκης (Κύριος Κ. ,Μύρωνας Στρατής, Φίλιππος Πλιάτσικας κ.α), ο Σωτήρης Καστάνης (Νατάσα Μποφίλιου) πλαισιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τα τραγούδια και τον ιδιαίτερο ήχο αυτής της δουλειάς.

Βιογραφικά στοιχεία του Γιώργου Περού

Ο Γιώργος Περού (Γιώργος Κεφαλλωνίτης) εμφανίστηκε πρώτη φορά παρέα με τον Ζακ Στεφάνου στο πλαίσιο ενός ακουστικού σχήματος. Μετά από μία μικρή καλοκαιρινή περιοδεία στις Κυκλάδες, οι δυο τους κατέληξαν στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών (καλοκαίρι | φθινόπωρο 2011) ενώ οι εμφανίσεις τους τον χειμώνα συνεχιστήκαν στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη (Κόκκινη Σβούρα, Barωδος κ.α.).

Παράλληλα παρουσίασε δείγματα της δουλειάς του σε διάφορους χώρους όπως το Nueva Trova και το After Dark (χειμώνας 2011|άνοιξη 2012) με τους συνεργάτες του (Θάνο Μιχαηλίδη, Άγγελο Παπαδάτο, Σωτήρη Καστάνη) και έκανε μια σειρά εμφανίσεων στην Αθήνα (Barazz, Black Duck) με την Λόλα Γιαννοπούλου στο πιάνο και τη φωνή. Το καλοκαίρι του 2012 εμφανίστηκε σε περιορισμένο αριθμό συναυλιών με τον Στάθη Δρογώση.

Στις αρχές του 2013 ξεκίνησε η συνεργασία του με το Μανώλη Φάμελλο, με πάνω από 30 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, ο ίδιος συμμετείχε ως μουσικός και ενορχηστρωτής στους τελευταίους δίσκους του Μανώλη Φάμελλου και του Λόλεκ. Ενώ έκανε την παραγωγή και την ενορχήστρωση της μουσικής για την θεατρική παράσταση The Man From Earth σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη που ανέβηκε στο θέατρο Αλκμήνη τον Οκτώβριο του 2013.

Έχει σπουδάσει ηχοληψία, μουσική τεχνολογία και από το 2010 έχει δημιουργήσει μια ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία και το δικό του Home Studio.

Το άλμπουμ «Δύο κόσμοι» κυκλοφορεί από την ανεξάρτητη εταιρεία του Γιώργου Περού (ΙnRealTime Records) και βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα δίσκων ενώ διατίθεται ψηφιακά στις ιστοσελίδες Bandcamp, iTunes, καθώς κα στη σελίδα της Antelma Music (www.antelmamusic.com) του Στάθη Δρογώση.

Εταιρεία: InRealTime Records

Διανομή: M.L.K. (Αλίμου 76, Αργυρούπολη, 164 52 Τηλ. 210 9926660

email: [email protected])

Bandcamp: http://giorgosperou.bandcamp.com/

You Tube: http://www.youtube.com/user/GiorgosPerou

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Giorgos-Perou/223466514343763?

Twitter: http://twitter.com/Giorgos_Perou

Keywords
Τυχαία Θέματα