Έτοιμη να γίνει η «απόλυτη γιαγιά» η Άννα Βίσση

Έτοιμη για μεγάλες αλλαγές δηλώνει η τραγουδίστρια, σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Εγώ Weekly”, όπου μίλησε σχεδόν για όλα.

Η Άννα δήλωσε ευθαρσώς ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να γίνει γιαγιά από την κόρη της Σοφία.

 «Γ@μώ τα σενάρια είναι αυτό! Μένω άφωνη. Εννοείται ότι είμαι έτοιμη να γίνω η απόλυτη... γιαγιά! Αυτή δεν είναι η εξέλιξη της απόλυτης Ελληνίδας σταρ άλλωστε;»

Από τα «βέλη» της δεν γλίτωσαν οι άντρες που το «παίζουν», υποστηρίζοντας ότι αυτό που ζητά η γυναίκα σήμερα είναι έναν άντρα

που να έχει κότσια.

Δεν παρέλειψε βέβαια να σχολιάσει όσα της καταλογίζουν όλα αυτά τα χρόνια, περί νευρικής ανορεξίας και χρήσης ναρκωτικών:

«Μου έχουν προσάψει και τον τίτλο της “απόλυτης Ελληνίδας σταρ”, οπότε όλα τα άλλα είναι το... αξεσουάρ, που πάνε μαζί με αυτόν. Είναι το “πακέτο” που λέμε. Δεν χρειάζεται να τα αντιμετωπίζω, δηλαδή, εγώ, αλλά η μερίδα εκείνη του κόσμου που μου τα προσάπτει, γιατί είναι δικά τους προβλήματα, δικές τους ιδέες, δικές τους ανασφάλειες».

Στο ερώτημα για τις φορολογικές δηλώσεις των καλλιτεχνών οι οποίες είναι «πλασματικές», η τραγουδίστρια θυμώνει και απαντά:

«Ο ντόρος με τις φορολογικές δηλώσεις των καλλιτεχνών με θύμωσε γιατί ήταν εμπαθής. Δεν με ανησύχησε καθόλου, γιατί πιστεύω ότι είμαι τίμιος άνθρωπος».

Κλείνοντας την συνέντευξη δίνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, υποστηρίζοντας ότι η κρίση δεν θα την έκανε να αποχωριστεί την Ελλάδα:

«Από τις στάχτες μας, να ανάψουμε φωτιά και πάλι».  

Keywords
Τυχαία Θέματα