Προχωράει η ανάπλαση του γηπέδου Λυκόβρυσης – Μεταμόρφωσης

Την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Κατάστημα Μεταμόρφωσης μπήκαν οι υπογραφές στην σύμβαση για την ανάπλαση–κατασκευή του Διαδημοτικού Γηπέδου Λυκόβρυσης – Μεταμόρφωσης.

Η Δημοπράτηση του έργου έγινε το Δεκέμβριου του 2010. Η χρήση του Γηπέδου γίνεται κατά 50% από κάθε Δήμο βάσει της παραχώρησης από την ΚΕΔ.

Το 2007 ο πρώην Δήμος Λυκόβρυσης κατέβαλε περίπου 500.000,00 € για την κατασκευή χλοοτάπητα και φωτισμού στο γήπεδο ενώ είχε και την συντήρησή του μέχρι τώρα.

Το 2008 στα πλαίσια διαδημοτικής

συνεργασίας των τότε Δήμων Λυκόβρυσης – Μεταμόρφωσης αποφασίστηκε η ανάπλαση των χώρων του γηπέδου με συμμετοχή του προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ» με 400.000,00 €. Τη μελέτη εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Λόγω οικονομικής δυσπραγίας των Δήμων Λυκόβρυσης – Πεύκης & Μεταμόρφωσης, την οικονομική συμμετοχή τους ανέλαβε η Περιφέρεια Αττικής με την ένταξη του έργου από τον Περιφερειάρχη κ. Σγουρό, στα εκτελεστέα έργα της Περιφέρειας.

Η ανάπλαση περιλαμβάνει βοηθητικό χώρο γηπέδου ποδοσφαίρου, δύο γήπεδα τέννις, 1 γήπεδο beachvolley, χώρο στάθμευσης 75 αυτοκινήτων, εξέδρες, κυλικείο, αποδυτήρια και γραφεία.

Το κόστος του έργου υπερβαίνει τα 3.000.000,00 €.

Η υπογραφή της σύμβασης έγινε από το Δήμαρχο Μεταμόρφωσης κ. Μιλτιάδη Καρπέτα παρουσία του Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Δημήτρη Φωκιανού και του πρώην Δημάρχου Μεταμόρφωσης κ. Δ.Τζίτζιφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα