Έτοιμη για δικό της κόμμα η Κωνσταντοπούλου

Το ηγετικό προφίλ που χτίζει, ιδιαίτερα το τελευταίο επτάμηνο, δεν θα μπορούσε να την οδηγήσει σε κάτι λιγότερο από το να προχωρήσει στην ίδρυση του δικού της πολιτικού φορέα. Ο λόγος για την μέχρι και την Πέμπτη πρόεδρο της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία φέρεται να είναι έτοιμη

να ιδρύσει το δικό της κόμμα, το οποίο πολύ πιθανόν στις εκλογές που έρχονται να συνεργαστεί με αυτό του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Μπορεί λοιπόν να φεύγει από πρόεδρος της Βουλής, όμως πρόεδρος θα παραμείνει αλλά σε έναν καινούργιο πολιτικό φορέα, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του της Εφημερίδας των Συντακτών, είναι έτοιμη να προχωρήσει στην ανακοίνωση της ίδρυσης του δικού της πολιτικού φορέα μέσα στα επόμενα 24ωρα. Το μόνο που την καθυστερεί είναι το κλείσιμο της Βουλής, καθώς αμέσως μετά τη θυροκόλληση του διατάγματος της διάλυσης της για την προκήρυξη των εκλογών, η κυρία Κωνσταντοπούλου θα ανακοινώσει, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το νέο κόμμα που θα μπει στην πολιτική ζωή του τόπου μας.

«Αυτή η λύση φαίνεται να προκρίνεται, επειδή αφενός η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν επιθυμεί να ενταχθεί στη Λαϊκή Ενότητα υπό τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και αφετέρου επειδή αυτό το «χαλαρό» σχήμα μπορεί να προσελκύσει και άλλες οργανώσεις», αναφέρει η «ΕΦ.ΣΥΝ», στην προσπάθειά της να να εξηγήσει την συγκεκριμένη απόφαση της κυρίας Κωνσταντοπούλου, η οποία φέρεται να προσεγγίζει στελέχη της αριστεράς, όπως τον Μανώλη Γλέζο.

Πηγή: in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα