Έρχεται το Facebook at Work με σκοπό να κατακτήσει την αγορά

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

«Facebook at Work» ονομάζεται το νέο εγχείρημα της εταιρείας-κολοσσού του Mark Zuckerberg. Ο λόγος για ένα νέο πρόγραμμα το οποίο δοκιμάζεται εδώ και περίπου έναν χρόνο και είναι έτοιμο να εισέλθει δυναμικά στην αγορά.

Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία η οποία έχει να κάνει κυρίως με τους χώρους εργασίας. Έχει πολλές ομοιότητες με το Facebook, όπως για παράδειγμα την επιλογή του like ή τις συνομιλίες μεταξύ χρηστών, ωστόσο οι χρήστες θα έχουν διαφορετικά προφίλ από τα προσωπικά τους με την εταιρία να περιλαμβάνει και ειδικά εργαλεία ασφαλείας.

«Το 95% όσων υπάρχουν στο απλό Facebook θα υπάρχουν και στο Facebook at Work», δήλωσε στο Reuters ο διευθυντής global platform partnerships της εταιρείας, Ζουλιέν Κοντορνιού.

Αυτή τη στιγμή το Facebook at Work λειτουργεί μόνο σε πειραματική μορφή (beta) και για περίπου 300 εταιρείες. Μέσα στους επόμενους μήνες όμως, θα είναι ανοικτό για όλες τις εταιρείες που το επιθυμούν. Όσοι ενδιαφέρονται πάντως θα πρέπει να καταβάλλουν ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό κάθε μήνα έτσι ώστε να έχουν υπηρεσίες όπως customer support.

Το άρθρο Έρχεται το Facebook at Work με σκοπό να κατακτήσει την αγορά εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα