Διαμαρτυρία τώρα στην Βουλή : «Νέο Μαύρο στην ΤV = 1817 νέοι Άνεργοι»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι των ιδιωτικών καναλιών που δεν απέκτησαν αδειοδότηση για την συνέχιση της λειτουργίας τους. Στην διαδήλωση συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού Mega, απαιτώντας την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους.

Το

κεντρικό σύνθημα της διαμαρτυρίας αφορά στο γεγονός ότι το μαύρο στα ιδιωτικά κανάλια θα έχει ως αποτέλεσμα 1817 ανέργους, χαρακτηριστικά στο πανό των διαδηλωτών αναγράφεται: «Νέο Μαύρο στην TV= 1817 νέοι άνεργοι», ενώ το πανό των τεχνικών του Mega γράφει: «διεκδικούμε τις αμοιβές μας! Αγωνιζόμαστε για τις δουλειές μας! Όχι στο μαύρο – Ναι στο αύριο».

Την ίδια ώρα αντιπροσωπεία των τεχνικών εισήλθε στην Βουλή και κατέθεσε ψήφισμα διαμαρτυρίας. Ο Γιώργος Σκεπετζάκης, πρόεδρος της ETITA, στις δηλώσεις που πραγματοποίησε αναφέρθηκε στο ότι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους, ώστε να αποτρέψουν 2.000 οικογένειες να βρεθούν στο δρόμο.

Παράλληλα, αποκάλεσε ψεύτη τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, καθώς στις δηλώσεις που εκείνος έκανε κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, καταφέρθηκε εναντίον των εργαζόμενων των ιδιωτικών καναλιών, κατηγορώντάς τους ότι δεν είχαν επιδείξει την συμπαράσταση τους όταν είχε πέσει το μαύρο στην ΕΡΤ.

Το άρθρο Διαμαρτυρία τώρα στην Βουλή : «Νέο Μαύρο στην ΤV = 1817 νέοι Άνεργοι» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα