Έρχεται η νέα 4θυρη κουπέ Mercedes!

Με ένα ελκυστικό προφίλ και με μια μοναδική και συνάμα ξεχωριστή εμφάνιση, το νέο compact 4θυρο coupe της Mercedes αποκαλύπτεται, πριν παρουσιαστεί επίσημα στο Πεκίνο ως πρωτότυπο με την ονομασία CSC.

Το νέο 4θυρο κουπέ μοντέλο της Mercedes αρχίζει να αποκαλύπτεται προσφέροντας μοναδικές εικόνες στους λάτρεις της γρήγορης και άνετης οδήγησης. Το αυτοκίνητο

αποτελεί το μικρό «αδερφάκι» της πληθωρικής CLS, που το 2004 αποτέλεσε το πρώτο 4θυρο κουπέ της αγοράς.

Η γερμανική εταιρία από καιρό ετοίμαζε ένα τέτοιο μοντέλο. Όπως προκύπτει λοιπόν, η Mercedes ονομάζει το καινούριο της πρωτότυπο CSC, που σημαίνει Concept Style Coupe. Ωστόσο, όταν περάσει στην παραγωγή αναμένεται να ονομάζεται CLC ή CLA.

Το δυνατότερο σημείο του αυτοκινήτου σαφώς είναι η σχεδίαση, η οποία σε μεγάλο βαθμό προέρχεται από το πρωτότυπο F 800 Style Concept. Από τεχνικής άποψης όμως, η CSC βασίζεται στην καινούρια ευέλικτη πλατφόρμα MFA, η οποία χρησιμοποιείται gia πρώτη φορά σε αυτό το μοντέλο.

Όσον αφορά sτα τεχνικά χαρακτηριστικά, το μήκος της είναι 4,637 χιλιοστά και κάτω από το καπό της συναντάμε ένα νέο, άμεσου ψεκασμού, τούρμπο μοτέρ 2,0 λίτρων με ισχύ 211 ίππων. Σε λίγες ημέρες θα γίνει η πλήρης αποκάλυψη της νέας 4θυρης κουπέ Mercedes, που εμπορικά αναμένεται να τοποθετηθεί κοντά στη μεσαία κατηγορία.

Μένει μόνο να δούμε αν και άλλες εταιρίες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της γερμανικής εταιρίας και αν θα μπορέσουν να αντέξουν τον συναγωνισμό. Yπομονή λοιπόν μέχρι την επίσημη αποκάλυψη του αυτοκινήτου σε λίγεw ημέρες στο Πεκίνο, όπου και θα ανακοινωθούν και περισσότερες λεπτομέρειες για τους ενδιαφερόμενους.

Keywords
Τυχαία Θέματα