Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις στα πρωτοσέλιδα

Τις τελευταίες δημοσκοπήσεις πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου φιλοξενούν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, μαζί με τις επιπτώσεις του PSI στα οικονομικά μεγέθη.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "150 οικογένειες κινδυνεύουν

να καταπλακωθούν!".

Η εφημερίδα γράφει ότι "ανέστιοι χωρίς καμία ελπίδα κινδυνεύουν να μείνουν κάτοικοι ενός οικοδομικού τετραγώνου, στην πλατεία Αμερικής. Ένα ψυχρό χαρτί της πολεοδομίας που έφθασε στα χέρια τους ανακοίνωνε ότι πρέπει να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους μέσα σε μόνο 10 μέρες, καθώς οι πολυκατοικίες τους αντιμετωπίζουν έντονα προβλήματα στατικής επάρκειας!".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Τρέμει η Μέρκελ τα κρίσιμα αποτελέσματα των εκλογών σε Ελλάδα και Γαλλία".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "«ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» ήταν ένα από τα ξεχασμένα προεκλογικά συνθήματα του Γιώργου Παπανδρέου που κατάντησαν... ανέκδοτο μετά τις εκλογές του Οκτώβρη 2009. Το σύνθημα αυτό ωστόσο φαίνεται πως αρχίζουν να σιγοψιθυρίζουν πολλοί και στην Ευρώπη από αναλυτές μέχρι «υψηλά ιστάμενους»".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ανήθικα ρουσφέτια σε εφοριακούς, τελωνειακούς".

Η εφημερίδα γράφει ότι "με αίθουσα διαγωνισμού βολέματος «πράσινων» παιδιών έμοιαζε το υπουργείο Οικονομικών λίγα 24ωρα προτού προκηρυχθούν οι εκλογές. Μετακινήσεις σε προσοδοφόρες θέσεις ή σε άλλες, που δεν ενέχουν τον κίνδυνο μετάθεσης, ήταν κάποια από τα ανήθικα ρουσφέτια που έλαβαν χώρα λίγες ημέρες πριν από την προκήρυξη των εκλογών".

ΕΘΝΟΣ: "Κλείνει η ψαλίδα. Σε «χαμηλές πτήσεις» ΠΑΣΟΚ-ΝΔ".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "εξαιρετικά ρευστό πολιτικό τοπίο, με κλείσιμο της ψαλίδας αλλά και χαμηλές επιδόσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ καταγράφει η τελευταία δημοσκόπηση πριν από την εκλογική αναμέτρηση. Η έρευνα της Marc επιβεβαιώνει επίσης την τάση εισόδου στη νέα Βουλή δέκα κομμάτων. Σε ό,τι αφορά την «επόμενη μέρα», το 46,4% πιστεύει ότι θα προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ - Νέας Δημοκρατίας".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Πως ξεπούλησαν το ελληνικό σύστημα HAARP!".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "εσχάτη προδοσία διέπραξαν αυτοί που στέρησαν από την Ελλάδα τα Υπερόπλα!!! Τί προκύπτει από την έρευνα του Γιώργου Πάλμου. Διατάραξαν τη γεωπολιτική ισορροπία της περιοχής και του πλανήτη...".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Προβάδισμα Ν.Δ. με +7%".

Η εφημερίδα γράφει ότι "με τον «αέρα» των επτά ποσοστιαίων μονάδων από ένα σταθερά κατακερματισμένο ΠΑΣΟΚ μπαίνει η Νέα Δημοκρατία στην τελική ευθεία προς τις κάλπες. Η εκπνοή της δημοσιοποίησης των δημοσκοπήσεων δίνει στον Αντώνη Σαμαρά μια ισχυρή «βάση» προκειμένου να κερδίζει όλο και περισσότερους «πόντους» στον προεκλογικό μαραθώνιο και να πετύχει τη νίκη στις πιο κρίσιμες εκλογές για τη χώρα από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα".

ΕΣΤΙΑ: "Μετεκλογικό αδιέξοδο".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "δεν χρειάζεται να διαβάση κανείς τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων για να διαπιστώση το αδιέξοδο που επέρχεται στις εκλογές. Και μόνον η πανσπερμία των πολιτικών κομμάτων, των εκπροσώπων τους και των υποψηφίων

Keywords
Τυχαία Θέματα