Επίθεση Βούλτεψη σε Τσίπρα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή τις επαφές για την εξεύρεση 120 υπογραφών προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την

ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Μιλώντας σήμερα το πρωί σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, η κυρία Βούλτεψη κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως «βάζει φιτιλιές» και «υποδαυλίζει κινητοποιήσεις» στην πλάτη του ελληνικού λαού, προκειμένου να συσπειρώσει το κόμμα του.

Επίσης διερωτήθηκε αν η ΔΗΜΑΡ ή το ΚΚΕ θα παραδώσουν «τα κλειδιά των κομμάτων» τους στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να είναι ηγέτης στο κόμμα του και θα γίνει ηγέτης της αντιπολίτευσης; Η ρήση είναι: βλέπει ο ποντικός τη σκιά του στον τοίχο και θεωρεί ότι είναι λιοντάρι».

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο που ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώσει τους 120 βουλευτές που απαιτούνται, δεν θέλησε να απαντήσει συγκεκριμένα, λέγοντας πάντως ότι αποκλείει ένα τέτοιο ενδεχόμενο και δεν μιλά «με το αν» ενώ τόνισε πως σε περίπτωση που οι ψήφοι αυτοί συγκεντρωθούν «θα αποτελεί ένα πολιτικό παράδοξο.»

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η βεβαιότητά της πηγάζει στο ότι η κυβέρνηση έχει έρθει σε συνεννόηση με κάποιο κόμμα, είπε πως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί και πως η κυβέρνηση «δε μπορεί να καθίσει να κάνει αυτή τη δουλειά».

Τέλος σε ερώτηση για το ενδεχόμενο επιστράτευσης των απεργών της ΔΕΗ, σημείωσε πως η ίδια η εταιρία, που έχει προσφύγει στα δικαστήρια, θα κρίνει αν υπάρχει πρόβλημα να καταπέσει το σύστημα ή όχι. «Γι’ αυτό δεν είπα τη λέξη επιστράτευση» είπε, επαναλαμβάνοντας στη συνέχεια πως η κυβέρνηση θα κάνει ότι περνά από το χέρι της.

Το άρθρο Επίθεση Βούλτεψη σε Τσίπρα εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα