Μεταγραφές: Έπιασε λιμάνι ο Ερίκ Αμπιντάλ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Λιμάνι πιάνει ο Ερίκ Αμπιντάλ καθώς υπάρχει πλήρης συμφωνία με τον Ολυμπιακό που ήθελε την προσθήκη στο ρόστερ του ενός έμπειρου αμυντικού ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν στη μεταγραφή του 35χρονου Γάλλου διεθνούς αμυντικού, ο οποίος θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στην προσπάθειά

της να διατηρήσει τα σκπήτρα στην Ελλάδα και να διακριθεί στην Ευρώπη.

Ο Αμπιντάλ έχει μια τεράστια καριέρα με 67 συμμετοχές στην Εθνική Γαλλίας και επί μια εξαετία (2007-13) αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα. Πριν από λίγα χρόνια πέρασε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας με το συκώτι του, όπως όλοι θυμούνται, αλλά την ξεπέρασε και πέρσι, απολύτως υγιής, έπαιξε σε 26 ματς με την Μονακό στο Σαμπιονά.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ πριν ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα είχε αγωνιστεί σε Μονακό, Λιλ και Λιόν. Μάλιστα με τα καλύτερα λόγια μίλησε στον παίκτη για τον Ολυμπιακό ο Λεονάρντο Ζαρντίμ που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη κίνηση, έχοντας συζητήσεις με τον Αμπιντάλ μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μονακό.

Ο Γάλλος σταρ αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

Το άρθρο Μεταγραφές: Έπιασε λιμάνι ο Ερίκ Αμπιντάλ εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα