Επιστρέφουν οι βροχές και το κρύο

Ανοιξιάτικα Χριστούγεννα έκαναν οι Έλληνες, όμως ο καιρός επιστρέφει στην... εποχή του, δηλαδή γίνεται ξανά χειμωνιάτικός. Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, λοιπόν, αναμένονται από το τέλος της εβδομάδας στα βορειοανατολικά και το Αιγαίο, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια το Σαββατοκύριακο. Σε σταδιακή πτώση η θερμοκρασία.

Αναλυτικότερα:

Πέμπτη

Νεφώσεις

με τοπικές βροχές στα δυτικά, σποραδικές καταιγίδες στα παραθαλάσσια και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Λίγες νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 7. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Στην Αττική θα κυμανθεί από 11 ως 16 βαθμούς Κελσίου.

Παρασκευή

τα βορειοανατολικά, το ανατολικό και νότιο Αιγαίο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και στις βορειότερες περιοχές πιθανόν καταιγίδες, με βαθμιαία εξασθένηση. Στην υπόλοιπη χώρα λιγες νεφώσεις που αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και αργότερα σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Oι άνεμοι στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στο Ιόνιο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 στρεφόμενοι τη νύχτα στο βόρειο Αιγαίο σε βορειοανατολικούς μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα δυτικά και βόρεια. Στην Αττική θα κυμανθεί από 10 ως 16 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα νότια. Χιονοπτώσεις στα κεντρικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα ανατολικά. Στην Αττική θα κυμανθεί από 10 ως 14 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα