Επιστρέφει ο Σπανούλης μετά από δύο εβδομάδες – Παίζει κανονικά σήμερα με Λαμποράλ

Ο Βασίλης Σπανούλης ύστερα από δύο εβδομάδες απουσίας επιστρέφει σήμερα στην αγωνιστική δράση και θα βρίσκεται την διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Λαμποράλ Κούτσα στο Σ.Ε.Φ (21:45 ΕΡΤ-2).

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες μαζί με τους υπόλοιπους

συμπαίκτες του. Aν και ενώ θα μπορούσε να αγωνιστεί και στα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας, το προπονητικό τιμ επέλεξε να του δώσει παραπάνω χρόνο ξεκούρασης προκειμένου να παραμείνει φρέσκος ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα τραυματισμών. Οι Πρίντεζης, Λοτζέσκι και Μιλουτίνοφ (εξαιρείται ο Γιάνγκ που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν) δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου απόψε.

Οι δύο πρώτοι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τους, είναι καλά, αλλά έχουν μπει σε πρόγραμμα συντήρησης και ξεκούρασης ενώ ο Σέρβος σέντερ, έχει υψηλό πυρετό, ήταν κλινήρης στο νοσοκομείο και δεν είναι σε θέση να ενισχύσει τους Πειραιώτες.

Η δωδεκάδα για το ματς: Χάντερ, Παπαπέτρου, Σπανούλης, Στρόμπερι, Τσαϊρέλης, Λοτζέσκι, Χάκετ, Αγραβάνης, Μάντζαρης, Αθηναίου, Μουράτος, Τολιόπουλος.

Εκτός: Γιανγκ, Πρίντεζης, Λοτζέσκι, Μιλουτίνοφ

Keywords
Τυχαία Θέματα