Δείτε την Κατερίνα Καινούργιου μόνο με τα απολύτως απαραίτητα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Νιώθει καλά η Κατερίνα Καινούργιου, με τον εαυτό της και για αυτό δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με τα εσώρουχά της και χωρίς μακιγιάζ δηλώνοντας: «Τώρα νιώθω κι εγώ υπέροχα με τον καθρέφτη».

Τι κι αν η δημοφιλής παρουσιάστρια προσέχει πολύ την εμφάνισή της και το ντύσιμό της. Η ίδια, πάει ένα βήμα παραπέρα και για πρώτη φορά φωτογραφίζεται χωρίς περιττά φτιασίδια δηλώνοντας πως έχει συμφιλιωθεί πια με την εικόνα της.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο περιοδικό Dοwn Τown, «Τώρα κι εγώ νιώθω υπέροχα με τον καθρέφτη. Μια περίοδο όμως, στην εφηβεία μου, που άργησα και να

την περάσω, δεν ξέσπασα. Δεν αγαπούσα εμένα. Δεν αγαπούσα την εικόνα μου και τον εαυτό μου. Δεν φταίγανε οι γονείς μου, εγώ ή το περιβάλλον. Είχα κιλά, δεν ήμουν στις όμορφες του σχολείου, δεν πρόσεχα εμένα. Το κατανοώ τώρα… Από κει και πέρα, μ” αρέσουν τα ψηλά τακούνια, τα αξεσουάρ και τα στενά θηλυκά φορέματα που πιστεύω πως με κολακεύουν κιόλας. Δεν ζω, όμως, με στενό φόρεμα και πάνω στα ψηλά τακούνια είκοσι τέσσερις ώρες το 24ωρο. Τα “χω καταρρίψει τα περισσότερα. Έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου! Τα “χω κάψει, τα “χω χάσει στο παρελθόν και τώρα, ναι, ασχολούμαι υπερβολικά με αυτά. Μελλοντικά, όμως, μπορεί να αλλάξω. Προς το παρόν, νιώθω ωραία έτσι!»

Keywords
Τυχαία Θέματα