Έπινε το καφεδάκι του ανενόχλητος στις Βρυξέλλες μια ημέρα μετά τη σφαγή στο Παρίσι!

Nέα δημοσιεύματα είδαν το φως της δημοσιότητας για τον τζιχαντιστή που αιματοκύλησε το Παρίσι, ενώ το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του καταζητούμενου τρομοκράτη Σαλάχ Αμπντεσλάμ συνεχίζεται.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, μια μόλις ημέρα έπειτα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη γαλλική πρωτεύουσα, ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ απολάμβανε τον καφέ του στις Βρυξέλλες

και μάλιστα, καυχιόταν για τα «κατορθώματά» του!

Ο Βέλγος τζιχαντιστής συναντήθηκε με έναν παιδικό του φίλο σε κεντρικό καφέ των Βρυξελλών, λίγες μόνο ώρες μετά το μακελειό και του αποκάλυψε πως ένας από τους αδερφούς του είχε ανατιναχθεί την προηγούμενη ημέρα στο Παρίσι, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα.

Σημειώνεται ότι όπως έγινε γνωστό, δύο Βέλγοι, ένας 21χρονος και ένας 27χρονος, παραδέχθηκαν στις αρχές ότι παρέλαβαν τον Αμπντεσλάμ από το το Παρίσι έπειτα από κλήση που έλαβαν περίπου στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου -λίγο μετά το μακελειό- αλλά ισχυρίστηκαν ότι δεν γνώριζαν τότε τίποτα για το μακελειό.

Σε επικοινωνία που είχε η βρετανική Daily Mail με έναν από τους δύο άντρες που παρέλαβαν από το Παρίσι τον Σαλάχ, εκείνος αποκάλυψε πως όλοι μαζί πήγαν για καφέ αφότου επέστρεψαν στις Βρυξέλλες.

«Ο Σαλάχ του είπε ότι ο αδερφός του σκότωσε πολίτες στο Παρίσι καθώς και ότι είχε ανατιναχθεί», είπε ο δικηγόρος, ωστόσο, επέμεινε πως ο πελάτης του είναι αθώος.

Οι δύο άντρες που βοήθησαν τον Σαλάχ να ξεφύγει έπειτα από τις επιθέσεις αποκάλυψαν πήραν με το αυτοκίνητό τους τον Σάλαχ ένα περίπου μίλι από το Μπατακλάν, σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μαύρο Renault Clio, το οποίο πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε για τις επιθέσεις. Οι δύο Βέλγοι δήλωσαν, επίσης, στις αρχές ότι η γαλλική αστυνομία τους σταμάτησε στα σύνορα με το Βέλγιο, αλλά και δύο ακόμη φορές, αμέσως μόλις έφυγαν από το Παρίσι!

Keywords
Τυχαία Θέματα