«Πήρα υπερβολική δόση!»: Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια ανακοίνωσε στο facebook την απόπειρα αυτοκτονίας της (photo)

Δεν πίστευαν αυτά που διάβαζαν οι φαν της διάσημης τραγουδίστριας που πήρε την απόφαση να γνωστοποιήσει τα όσα νιώθει μέσω του facebook.

Η Sinead O’Connor ανάρτησε την Κυριακή ένα σημείωμα στη σελίδα της στο facebook, που έκανε λόγο ουσιαστικά για απόπειρα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα ιρλανδικά μέσα ενημέρωσης η αστυνομία βρήκε σώα τη δημοφιλή ερμηνεύτρια η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η 49χρονη τραγουδίστρια, συνθέτρια και

μητέρα τεσσάρων παιδιών, απασχόλησε επανειλημμένα τα μίντια τα τελευταία χρόνια, λόγω των προβλημάτων υγείας (πάσχει από διπολική διαταραχή ενώ το καλοκαίρι έκανε υστερεκτομή) και τη χρήση ναρκωτικών.

Στο Facebook έγραψε: «Πήρα υπερβολική δόση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να με σεβαστούν. Δεν μπορώ να υποστώ άλλα ως γυναίκα και μητέρα. Δεν είμαι σπίτι μου, είμαι σε ένα ξενοδοχείο στην Ιρλανδία, με άλλο όνομα. Αν δεν έκανα αυτή την ανάρτηση, τα παιδιά μου και η οικογένειά μου δεν θα το μάθαιναν. Θα μπορούσα να ήμουν νεκρή εδώ για εβδομάδες και κανείς να μην το μάθει. Είμαι τόσο φρικτή μητέρα και άτομο, που έχω μείνει μόνη μου», ήταν το μήνυμα που προκάλεσε τρόμο στους θαυμαστές της.

Η Sinead Ο’ Connor σε άλλες της αναρτήσεις, γνωστοποίησε πως παρατάει τη μουσική, καθώς αυτή κατέστρεψε τη ζωή της και την απομάκρυνε από την οικογένειά της και αναζητούσε άλλες διεξόδους και μία νέα αρχή.

Είχε νοσηλευτεί πριν δύο εβδομάδες καθώς είχε αυτοκτονικές τάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα