Συγκινεί το «αντίο» του θρυλικού Κόμπι! Τι γράφει η επιστολή του στους φίλους των Λέικερς (video)

Το πήρε απόφαση και «επισήμως» Ο Κόμπι Μπράιαντ που ανακοίνωσε με μια συγκινητική επιστολή στους φίλους των Λέικερς ότι εγκαταλείπει τα γήπεδα του μπάσκετ.

Ο 37χρονος σούπερ σταρ των Λέικερς, αποκαμωμένος από τους τραυματισμούς των τελευταίων ετών, ανακοίνωσε πως η τρέχουσα είναι η 20η και καταληκτική σεζόν στη σταδιοδρομία του στα παρκέ.

Ο ίδιος έκανε γνωστή την απόφασή του μέσω μιας επιστολής προς το… μπάσκετ, αλλά και προς τους φίλους των «λιμνανθρώπων».

Η

επιστολή προς τους φίλους των Λέικερς:

«Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά ήμουν απλά ένα παιδί. Κάποιοι από εσάς με δεχθήκατε. Κάποιοι από εσάς δεν το έκαναν. Αλλά όλοι σας με βοηθήσατε να γίνω ο παίκτης και ο άνθρωπος που βρίσκεται απόψε μπροστά σας. Μου δώσατε αυτοπεποίθηση για να βγάλω με καλό τρόπο τον θυμό μου. Η αμφιβολία σας μου έδωσε αποφασιστικότητα για να σας διαψεύσω. Είδατε τους φόβους μου να γίνονται δύναμη. Η απόρριψή σας με δίδαξε κουράγιο. Είτε με βλέπετε ως ήρωα είτε ως εχθρό, να ξέρετε ότι έβαλα κάθε συναίσθημα μου, κάθε κομμάτι πάθους και ολόκληρο τον εαυτό μου στο να είμαι Λέικερς. Όσα κάνατε για μένα είναι μεγαλύτερα από οτιδήποτε έχω κάνει για σας. Το τιμώ παίζοντας σήμερα και για το υπόλοιπο της σεζόν. Η αγάπη μου γι’ αυτή την πόλη, αυτή την ομάδα και για κάθε έναν από εσάς δεν θα σβήσει ποτέ. Σας ευχαριστώ γι’ αυτό το απίστευτο ταξίδι».

Δείτε μερικά βίντεο με τον μοναδικό Κόμπι!

Keywords
Τυχαία Θέματα