Επικεντρώνοντας στην κοινωνική πολιτική

Με πρωταρχικό στόχο την εφαρμογή κοινωνικής πολιτικής πορεύεται ο Δήμος Ελευσίνας, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημάρχου της πόλη Γιώργου Τσουκαλά. Στο πλαίσιο των επαφών της δημοτικής αρχής με τους κατοίκους στις γειτονιές της πόλης, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας.

Ο Δήμαρχος Ελευσίνας στην αρχική του τοποθέτηση ενημέρωσε τους συγκεντρωμένους για το έργο που έχει κάνει η Δημοτική Αρχή δίνοντας έμφαση: στις πρωτοβουλίες στην κοινωνική πολιτική, στο έργο της αποχέτευσης αλλά και σε μικρότερα έργα που έγιναν ή συνεχίζονται στην πόλη.

Ο

Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Λινάρδος, σε ερώτηση συνδημότη για το θέμα της αποχέτευσης απάντησε αναφερόμενος στην πορεία του έργου, στις καθυστερήσεις που υπήρχαν λόγω αλλαγής εργολάβων και σ’ αυτές που υπάρχουν λόγω αρχαιολογικών ευρημάτων στην Κάτω Ελευσίνα. Αναφέρθηκε ακόμη στην καθυστέρηση συνδέσεων λόγω της παραπομπής στην Περιφέρεια της απόφασης για το τέλος σύνδεσης και στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής το τέλος αυτό να είναι ισοβαρές για όλους τους κατοίκους.

Στη συζήτηση που ακολούθησε κυριάρχησαν οι ερωτήσεις για την λειτουργία των νέων εγκαταστάσεων των ΕΛΠΕ και εκφράστηκαν οι απόψεις ότι ο Δήμος πρέπει να ελέγχει την κατάσταση ρύπανσης καθώς και ότι πρέπει να παρθούν μέτρα όπως η ανάπτυξη του πράσινου ιδιαίτερα στις περιοχές υπό πολεοδόμηση (ΤΙΤΑΝ, Βότρυς-Ελαιουργείο, Κρόνος, Χαλυβουργική). 

Keywords
Τυχαία Θέματα