Έως και 300 δόσεις προτείνει ο Καμμένος για τους φοροοφειλέτες

Σφοδρή επίθεση στον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και στον Αντώνη Σαμαρά για ξεπούλημα όλων του ορυκτού πλούτου των δύο χωρών στους δανειστές, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στο πλαίσιο προσυνεδρίου του κόμματος στη Μυτιλήνη,

προτείνοντας παράλληλα τη μονομερή κατάργηση του εξωτερικού χρέους της χώρας και «κούρεμα» 50% των ιδιωτικών χρεών στις τράπεζες και ρύθμιση χρεών προς την Εφορία σε 100, 200 ή 300 μηνιαίες δόσεις ανάλογα με τη φοροδοτική ικανότητα του οφειλέτη.

Ο κ. Καμμένος, παρουσία του δήμαρχου Λέσβου και προσωπικού του φίλου Δημήτρη Βουνάτσου, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, που όπως είπε «είναι μνημονιακός και αυτό πάει πακέτο με το σχέδιο Ανάν αλλά για να έχει διαπραγματευτικό όπλο τιτλοποιεί τα μελλοντικά έσοδα της Κύπρου από τον ορυκτό πλούτο της χώρας».

Στην Ελλάδα, συμπλήρωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, είναι «εμφανής πια ο στόχος όλων αυτών των πολιτικών της υπαγωγής της Ελλάδας στην μέγγενη των δανειστών, η αρπαγή όλων αυτών που υπάρχουν κάτω από την γη και κάτω από την θάλασσα μας λέγανε ότι δεν υπήρχανε.

Στόχος των δανειστών είναι, όπως ανέφερε, να δημεύσουν την κρατική περιουσία, να κατασχέσουνε το πετρέλαιο και τον ορυκτό πλούτο και το φυσικό αέριο, «να μετατρέψουνε την χώρα σε μια έρημο και να εκμεταλλευτούν τον πλούτο που περιέγραψε ο Αντώνης Σαμαράς όχι ως ελληνικό ορυκτό πλούτο αλλά ως ευρωπαϊκό».

Keywords
Τυχαία Θέματα