Ξανθιώτικο καρναβάλι με βασιλιά τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Όλη η Ξάνθη ζει στο ρυθμό του καρναβαλιού, του πιο σημαντικού θεσμού της πόλης και της Θράκης για τούτες της μέρες που μετρά 48 χρόνια ζωής, αλλά το χουνέρι που τους έγινε σήμερα με την ήττα της τοπικής τους ομάδας, από τον ΠΑΣ Γιάννινα σίγουρα τους χάλασε το κέφι…

Με τη σημερινή της νίκη με 1-0 επί της Scoda Ξάνθης, η ομάδα των Ιωαννίνων μπήκε και πάλι για τα καλά στη μάχη για είσοδο στα play offs καθώς ισοβαθμεί στη βαθμολογία με τον Παναθηναϊκό

φτάνοντας τους 35 βαθμούς.

Ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου, ύστερα από ένα μήνα όταν και είχε νικήσει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο (10/2).

Όσον αφορά στην Ξάνθη, αυτή είναι η τρίτη σερί ήττα για στα Πηγάδια και αποδεικνύεται πως εκτός έδρας αποδίδει καλύτερα και αξιοποιεί τους γρήγορους κυνηγούς της.

Το γκολ της νίκης για τους φιλοξενούμενους ήρθε από τον Γεωργίου σε αντεπίθεση στο 59'.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος.

Κίτρινες: Τσουκαλάς, Γεωργίου, Κεϊτά, Τζημόπουλος, Βασιλαλάκης.

Skoda Ξάνθη: Λοντίγκιν, Γούτας, Μουκουάνα, Ντιέ, Βασιλακάκης (83' Ράνος), Μάνταλος, Μαρίν, Μαρσελίνιο (77' Σμιθ), Σολτάνι(61' Ονουάτσι), Μπέρτος, Ντάνι.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ταμπάσης, Πάντος, Μιχαήλ, Λίλα, Γεωργίου(74' Βίλα), Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Ιλιτς(73' Κεϊτά), Ντε Βινσέντι (85' Ντάσιος).

Keywords
Τυχαία Θέματα