Ένας νεκρός και 13 τραυματίες από επίθεση με χειροβομβίδα στην Κουάλα Λουμπούρ

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και 13 τραυματίσθηκαν από επίθεση με χειροβομβίδα μπροστά σε κέντρο διασκέδασης στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας, Κουάλα Λουμπούρ, όπως δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε πριν από τα χαράματα στην Τζαλάν Μπούκιτ Μπιντάνγκ, ένα δρόμο γεμάτο με μπαρ και άλλα κέντρα διασκέδασης, δήλωσε ο Χαΐρι Αχράσα, υπαρχηγός της αστυνομίας της Κουάλα Λουμπούρ. Ο αρχηγός της αστυνομίας Τατζουντίν Μοχάμαντ Ίσα είπε πως η έκρηξη

ήταν αποτέλεσμα χειροβομβίδας που είχε τοποθετηθεί μπροστά από μια παμπ.

Ο Χαΐρι δήλωσε πως μια δεύτερη χειροβομβίδα, η οποία δεν εξερράγη, βρέθηκε κάτω από ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο επί του συγκεκριμένου δρόμου. “Το επεισόδιο φαίνεται πως σχετίζεται με συμμορίες”, δήλωσε ένας άλλος αστυνομικός ζητώντας να μην κατονομασθεί, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο υπουργός Εσωτερικών Τζνάιντι Τζααφάρ δήλωσε πως η αστυνομία ανακρίνει πιθανούς υπόπτους για την έκρηξη.”Μπορεί να ευθύνονται ντόπιοι ή μετανάστες, μπορεί επίσης να οφείλεται σε επιχειρηματική αντιπαλότητα ανάμεσα στις λέσχες στην περιοχή. Υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα”, είπε μιλώντας στη Βουλή της χώρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα