Ένα δύσκολο παιχνίδι

Το κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι περίεργο. Η ομάδα φαίνεται να αποπροσανατολίζεται και ο Χουμπ Στέφενς έχει αναλάβει τον δύσκολο ρόλο να επαναφέρει τους παίκτες του στη δράση του πρωταθλήματος. Το αυριανό παιχνίδι της Βέροιας μοιάζει με τελικό για τον «Δικέφαλο», για συγκεκριμένους και «δύσκολους» λόγους.

Το θέμα του Εργκους Κάτσε δεν ξέσπασε απλά, αλλά παρέσυρε στο… διάβα του και πολλούς ακόμη. Οι ανακοινώσεις από διάφορες πλευρές αποτελούσαν

μέχρι πρότινος μια καθημερινότητα. Επίσης ορισμένοι κομματικοί χώροι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το όλο ζήτημα. Η κόντρα της Χρυσής Αυγής με τους ΠΑΟΚτσήδες φούντωσε, με αποκορύφωμα τις 46 συλλήψεις οπαδών της ομάδας το βράδυ της Τετάρτης, που τελικά χθες έμειναν ελεύθεροι μέχρι τη δικάσιμο.

Ολα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με άλλα δύο πράγματα, μετατρέπουν τον αγώνα με τη «βασίλισσα», στη Βέροια, σε έναν πρόωρο τελικό… Και ποια είναι αυτά τα στοιχεία; Κατ' αρχάς ο ΠΑΟΚ δεν έχει τη δυνατότητα να χάσει κι άλλο έδαφος στο πρωτάθλημα, μετά την ήττα στο Αγρίνιο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, μόνο με… θαύμα θα μπορέσει να χτυπήσει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό και να κάνει πράξη τη μεγάλη επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη.

Ακόμα το γεγονός ότι ο επίσημος ΠΑΟΚ εξασφάλισε 3.000 εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα, αλλά και το ότι είναι σχεδόν σίγουρο (επειδή η Βέροια είναι «ασπρόμαυρη») ότι ο παραπάνω αριθμός θα είναι μεγαλύτερος, προκαλεί συναγερμό.

Τελικά ο αγώνας με τη Βέροια δεν είναι ένα απλό παιχνίδι. Παίζονται πολλά σε αυτό το ματς, εντός κι εκτός των ορίων του αγωνιστικού χώρου.

ΠΗΓΗ sportday.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα